Gentile de dama – preferatele clientelor Adona.ro in sezonul cald

BUCURESTI - 18 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Odata cu incheierea sezonului cald, Adona.ro, magazinul online de genti si accesorii de dama si barbati, a observat ca printre preferatele femeilor cele mai cautate si comandate produse ale verii au fost gentile de dama.

Adona.ro - inspiratia doamnelor si domnisoarelor pentru genti dama ieftine.

Adona.ro - inspiratia doamnelor si domnisoarelor pentru genti dama ieftine.

Unul dintre cele mai de incredere magazine de genti si accesorii de femei si barbati, Adona.ro a constatat la finalul verii ca cele mai comandate produse au fost cele din categoria de genti dama. Astfel, s-a observat cu usurinta ca printre clientele Adona.ro se afla un numar mare de iubitoare de genti dama la un pret corect.

Modelele de genti dama ieftine cele mai comandate in aceasta vara au fost: geanta Paola, geanta Tamy si geanta Irene, pe locul doi in clasamentul preferintelor clientelor Adona.ro, ca si categorie aflandu-se rucascurile, mai exact rucsacul Evelyn si rucsacul Moky.

Uneori, din dorinta de a achizitiona genti ieftine femeile ajung sa cumpere genti de o calitate indoielnica, insa gentile Adona.ro sunt la un pret avantajos si au o calitate exceptionala, acest lucru fiind evident din pozele de pe site ce reflecta realitatea. Cu alte cuvinte, descrierea si pozele fiecarui produs de pe site sunt realiste, reflectand intru totul realitatea.

Gentile la un pret corect, calitatea ridicata si transportul gratuit oriunde in tara au fost doar cateva dintre beneficiile pe care clientii Adona.ro s-au bazat in alegerea unui produs de pe site, in timp ce ofertele prezente pe site au facut ca alegerea magazinului online in care isi pun increderea sa fie una fireasca.

Gama larga de produse si modele ajuta clientele sa gaseasca geanta potrivita pentru stilul personal: genti mici, genti de birou sau genti de umar. Toate fiind prezente pe site pentru ca femeile sa aiba de unde alege ceea ce cauta.

Comenzile se plaseaza online pe site-ul oficial adona.ro, insa pentru mai multe detalii publicul poate apela oricand numarul de telefon 0727 239 399 de unde vor primi mereu cele mai bune raspunsuri si solutii.