Ioada Preda prezinta o colectie impresionanta de bijuterii

BUCURESTI - 30 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Pe site-ul ioana-preda.ro, dar si in showroom, exista modele variate si deosebite de bijuterii adugate recent ce vor suprinde fanele brand-ului prin creativitate si originalitate, aspecte care au stat la dezvoltarea gamei de bijuterii Ioana Preda inca de la inceput.

Ioana Preda

Inele argint, bratari argint, dar si cercei argint sunt doar cateva dintre categoriile principale de bijuterii. Brand apreciat pentru modelele inedited de bijuterii cu care a surpins intotdeauna publicul, Ioana Preda prezinta atat in site, cat si in shorwroom o multime de modele de bijuterii.

Analizand atent preferintele clientelor si tinand cont de tendintele acestui sezon, exista un mare interes pentru produsele din categoria inele. Asemenea colectiilor anterioare si cea mai recenta colectie de inele contine inele din argint cu influente minimaliste sau inele statement, simple sau cu inseartii de pietre semipretioase in culori deosebite.

Fanele bijuteriilor Ioanei Preda vor putea gasi toate modelele de inele, bratari sau cercei, atat pe site, cat si in showroom-ul deschis pe Bd. Decebal, nr. 4, bloc S11, scara 3, ap. 47 din Bucuresti, ce poate fi vizitat in intervalul orar 12:00-18:00 de Luni pana Vineri. Persoanele care vor sa viziteze showroom-ul sunt sfatuite sa profite de posibilitatea de a face o programare, beneficiind astfel de consiliere in alegerea bijuteriilor, facuta chiar de Ioana Preda. Programarile se fac la numarul de telefon 0745 519 959.

Daca o clienta doreste sa plaseze o comanda online, aceasta este sfauita sa analizeze atent marimile disponibile pentru inele si sa se asigure ca marimea aleasa este si cea corespunzatoare. Ioana recomanda si o anumita tehnica de aflare a masurii corecte pentru inelele pe care urmeaza sa le comande online. Inainte de a alege dimensiunea inelului pentru comanda, este recomandat sa se masoare interiorul unui inel potrivit deja.

Parerile si feedback-ul clientelor conteaza extrem de mult, asadar tinand cont de stilul personal si preferintele fiecarei cliente, Ioana Preda sta mereu la dispozitia acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/ioada-preda-prezinta-o-colectie-impresionanta-de-bijuterii