Noi produse in categoria portofele barbati pe Adona.ro

BUCURESTI - 12 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu ocazia campaniei de Valentine’s Day desfasurata in perioada 8-14 februarie 2018, Adona.ro vine in intampinarea clientilor cu modele noi de portofele barbati si genti dama ca sugestii pentru cadourile mult ravnite in aceasta perioada a anului.

portofele barbati

portofele barbati

Ca urmare a numarului mare de comenzi inregistrate pe site atat la sfarsitul anului 2017 cat si in luna ianuarie a anului curent, Adona.ro a suplimentat stocul celor mai comandate produse si fiind alaturi de publicul sau a introdus noi modele de portofele barbati. Noile modele sunt confectionate din piele naturala de cea mai buna calitate, fiind livrate in cutii elegante ceea ce le face ideale pentru a fi oferite drept cadou.

In luna februarie cadourile sunt la mare cautare si desi femeile sunt in centrul atentiei in aceasta perioada, cadourile pentru barbati nu pot fi trecute totusi cu vederea. Un portofel barbati poate fi o alegere la indemana si foarte inspirata intru-cat barbatii sunt mai usor de multumit. Pe Adona.ro gasesti produse diversificate astfel incat sa ai de unde alege: de la modele simple-casual pana la modele portofele barbati piele elegante, poti aduaga in cos favoritele si sa plasezi rapid si usor comanda.

Magazinul online dedicat atat femeilor cat si barbatilor le ofera clientilor posibilitatea de a scuti timpul petrecut la cozile din magazinele offline si de a petrece ziua de Valentine’s Day alaturi de persoana iubita. Cu Adona.ro mergi la sigur intru-cat misiunea magazinului online ramane, ca si pana acum, de a multumii clientii prin livrarea unor cadouri deosebite pentru ocazii speciale.

Pentru a surprinde persoanele dragi si pentru a fi mereu in pas cu moda fanii Adona.ro pot oricand accesa site-ul pentru a afla noutatile sau pentru a-si gasi inspiratia cand vine vorba de cadouri. Pentru informatii suplimentare la dispozitia acestora sunt puse numarul de telefon 0727 239 399 si adresa de e-mail: vanzari@adona.ro.