Paste Plasmon – dedicate si bebelusilor cu intoleranta la gluten

BUCURESTI - 26 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intoleranta la gluten este o afectiune ce apare chiar si la bebelusii de varste fragede, de aceea Plasmon, renumitul brand cu produse dedicate bebelusilor si copiilor, a realizat alimente speciale pentru acestia. Obtinute din ingrediente atent selectionate de pe teritoriul Italiei, Plasmon intelege faptul ca bebelusii au nevoie de o alimentatie sanatoasa.

Paste Plasmon pentru bebelusi ajuta la o dezvoltare corecta si armonioasa.

Paste Plasmon pentru bebelusi ajuta la o dezvoltare corecta si armonioasa.

Puse la dispozitia publicului din Romania in magazinul online de alimente pentru bebelusi, pravalialuibebe.ro, produsele Plasmon au devenit din ce in ce mai solicitate in perioada de diversificare a alimentatiei celor mici. Pentru bebelusii cu intoleranta la gluten exista o gama vasta de produse dedicate lor, printre care si gama de paste Plasmon.

Glutenul este o proteina prezenta in cereale, iar intoleranta la acesta este o afectiune care creeaza disconfort al nivelul aparatului digestiv. Pentru eliminarea acestui disconfort este importanta excluderea din dieta zilnica a alimentelor ce contin gluten. Plasmon paste fara gluten este un aliment destinat bebelusilor ce au intoleranta la aceasta proteina. Obtinute din orez crescut natural, fara pesticide, departe de sursele de poluare, paste bebelusi Plasmon sunt 100% sigure pentru cei mici. In plus, acestea sunt imbogatite cu vitaminele si acizii grasi esentiali pentru o dezvoltarea echilibrata. Acest tip de paste vine in forme foarte mici, ce pot fi inghitite ca atare, fiind destinate bebelusilor incepand inca de la varsta de patru luni.

In afara pastelor pentru bebelusi, parintii pot alege de pe site-ul pravalialuibebe.ro lapte praf, biscuiti, cereale si piureuri dedicate bebelusilor cu intoleranta la gluten. Aceasta selectie de produse le va face parintilor munca mult mai usoara in ceea ce priveste alimentatia copiilor, iar cei mici se pot bucura de o diversitate mai mare de alimente destinate nevoilor lor, fara a se plictisi.

Pentru intrebari suplimentare sau comenzi, vizitatorii site-ului pravalialuibebe.ro pot apela numerele de telefon 0371315952, 0723 508 886 sau pot trimite un e-mail la adresa comenzi@eurobrandstrading.ro.