Pravalia lui bebe anunta reduceri in categoria biscuiti bebe

BUCURESTI - 5 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Importatorul unic al produselor Plamon in Romania, pravalialuibebe.ro, anunta reduceri semificative la produsele din categoria biscuiti Plasmon oferind astfel un motiv in plus parintilor sa introduca in alimentatia celor mici alimente sanatoase.

Ca si pana acum, brandul Plasmon raspunde cerintelor celor mai exigenti parinti in materie de alimentatie, cu reduceri de 34% la o selectie de produse din categoria biscuiti Plasmon. In prim plan se afla acum acei biscuiti bebe intregi pentru biberon si plasmon biscuiti cu vitamine pentru dezvoltarea corecta a bebelusilor.

Avand numeroase calitati nutritive, biscuitii Plasmon sunt ideali in diversificarea alimentatiei bebelusilor, la fabricarea lor fiind folosite doar produse naturale, ferite de surse de poluare. Aducand tot ce este mai bun din natura pentru copii inca din 1903, Plasmon pune la dispozitia parintilor doar produse alimentare sanatoase si in acelasi timp gustoase potrivite pentru fiecare varsta. Pentru ca pot fi inmuiati in lapte sau in diferite piureuri de fructe, biscuitii pentru copii reprezinta “dulcele sanatos” de care au atata nevoie. Tocmai din acest motiv, dar si pentru a-i motiva pe toti parintii sa adauge in alimentatia bebelusilor acesti biscuiti, pravalialuibebe.ro le reduce acestora pretul cu 34%, restectiv 33%.

Mai mult, PlasmonRomaniaasigura respectarea celor mai stricte norme de igiena si sanatate publica, legumele si carnea din care sunt preparate podusele fiind verificate de insasi echipa de specialisti si transportate in cele mai bune conditii. Prin aceste informatii, brandul doreste sa asigure mamele ce poate au dubii in aceste privinte, de faptul ca urmaresc cu strictete standardele de prelucrare si controalele riguroase. 

Lipsa conservantilor si a colorantilor artificiali, obitinerea produselor din legume si fructe ce cu siguranta nu au fost stropite cu pesticide, atenta cultivare si selectionare a graului din care este facuta faina pentru biscuiti, toate sunt atuurile reale ce au adus brandului Plasmon notorietea pe piata. Mai multe informatii nutritionale despre toate produsele lor se regasesc pe site-ul unicului lor importator inRomania, pravalialuibebe.ro, la numerele de telefon 0371315952, 0723 508 886 sau la adresa de e-mail: comenzi@eurobrandstrading.ro.