Pravalia lui bebe: biscuiti Plasmon – vitamine pentru bebelusi

BUCURESTI - 5 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Unicul importator al produselor Plasmon in Romania, pravalialuibebe.ro, garanteaza calitatea produselor dedicate alimentatiei bebelusilor, precum biscuiti Plasmon , paste Plasmon sau piureul Plasmon.

biscuiti Plasmon

biscuiti Plasmon

Oferite de catre unicul importator, magazinul online de alimente pentru bebelusi, pravalialuibebe.ro, produsele Plasmon au captat din ce in ce mai mult atentia mamelor interesate de diversificarea alimentatiei si in special de aportul de vitamine pe care aceste produse il aduc nou nascutilor. Fie ca este vorba despre piure, paste sau biscuiti Plasmon, toate aceste produse contribuie la cresterea armonioasa a copilului.

Cu numeroase calitati nutritive si ideale in diversificarea alimentatiei, produse ca biscuiti bebe cu ingrediente naturale, sunt din ce in ce mai alese de mamele din Romania. Cu un continut ridicat de calciu care contribuie la cresterea corecta a oaselor si a dintilor, fier ce ajuta la dezvoltarea cognitiva a celor mici, dar si vitamine pentru un raport echilibrat de acizi grasi, nu este de mirare ca notorietatea brandului Plasmon devine din ce in ce mai mare in Romania.

Vizitatorii site-ului pravalialuibebe.ro pot alege din numeroase branduri de produse alimentare pentru bebelusi, insa in topul preferintelor din ultima perioada s-au aflat produsele din categoria Plasmon biscuiti. Desigur, se remarca o atentie tot mai mare a parintilor, a mamelor in special, in ceea ce priveste ingrijirea bebelusilor, iar alimentatia acestora este ingrijoararea principala. Magazinul online pravalialuibebe.ro, s-a adaptat acestor nevoi, asigurandu-se ca ofera romanilor produse de cea mai buna calitate.

Obtinute cu grija din faini selectionate si controlate, din grau cultivat in cele mai bune conditii, departe de surse de poluare, produsele Plasmon sunt lipsite de conservanti, coloranti sau grasimi hidrogenate, aceste calitati facandu-le ideale pentru alimentatia bebelusilor. Toate celelalte categorii de produse sunt, de asemenea, obtinute cu cea mai mare grija. Pe site clientii pot gasi alimente pentru bebelusi in functie de varsta si de categoria de interes sau de brand.

Pentru comenzi si alte  informatii, site-ul pravalialuibebe.ro pune la dispozitia parintilor interesati numerele de telefon 0371315952, 0723 508 886 si adresa de e-mail comenzi@eurobrandstrading.ro.