Reducere 50% pentru Dictionarul Limbii Romane pe universenciclopedic.ro

BUCURESTI - 17 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Dictionarul explicativ al limbii romane, una dintre cele mai comandate carti ale Editurii Univers Enciclopedic, este redus in perioada campaniei de iarna Inghetam Preturile cu 50%. Dictionarul costa, dupa aplicarea reducerii, doar 62 lei si poate fi comandat cu transport gratuit.

dictionar explicativ

dictionar explicativ

Inceputul anului 2018 vine cu o noi reduceri pe site-ul universenciclopedic.ro, astfel, pe parcursul campaniei promotionale Inghetam Preturile, publicul editurii poate comanda dictionarul limbii romane la pretul de doar 62 lei. Bineinteles, dictionarul explicativ al limbii romane nu este singura carte care beneficiaza de aceasta reducere, absolut toate titlurile de pe universenciclopedic.ro fiind acum mai ieftine cu 50%.

Elevii, studentii, dar si orice alt cititor care are deja in biblioteca un dictionar explicativ pot achizitiona pachetele promo ce contin dictionare bilingve sau un dictionar domenial din campuri precum parenting, psihanaliza, filosofie. Diversitatea cartilor de literatura si poezie poate fi, de asemenea, atractiva pentru publicul pasionat.

Noua editie, revizuita si adaugita, a dictionarului explicativ al limbii romane, realizata de un grup de cercetatori de la Institutul de Lingvistica "Iorgu Iordan - Al. Rosetti", aparuta sub egida Academiei Romane, incorporeaza editia anterioara, dar adaptata noilor norme ortografice, ortoepice si de punctuatie ale limbii romane. Fata de editia precedenta, cea mai noua editie a dictionarului explicativ cuprinde foarte multe articole noi  si adaugiri.

Dictionarul limbii romane pe care publicul editurii Univers Enciclopedic are posibilitatea sa-l achizitioneze acum la jumatate de pret, inregistreaza si explica peste 67 000 de cuvinte: cele mai utilizate in limba romana contemporana si in operele literare clasice, un mare numar de regionalisme, arhaisme si neologisme, precum si termeni si unitati frazeologice noi apartinand unor domenii de actualitate.

Cel mai complex dictionar al limbii romane, DEX-ul se adreseaza tuturor persoanelor care au nevoie de informatii noi in legatura cu vocabularul romanesc actual. Dictionarul explicativ a fost si este cea mai bine vanduta carte din Romania, iar in aceasta perioada poate fi achizitionat la jumatate de pret, plasand o comanda pe uiversenciclopedic.ro.