Reduceri de pana la -70% la gentile de dama de pe Adona.ro

BUCURESTI - 23 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din dorinta de a face o surpriza publicului, site-ul adona.ro a realizat campania "Vara Topim Preturile" in cadrul careia ofera o reducere de pana la -70% la o selectie de produse. Gandita initial sa dureze pana pe 25 iunie, datorita rezultatelor bune in ceea ce priveste volumul mare de vanzari, campania „Vara Topim Preturile” a fost prelungita pentru ca publicul sa se poata bucura cat mai mult de preturi speciale.

Adona.ro aduce cele mai mari reduceri ale sezonului in categoria genti dama

Adona.ro aduce cele mai mari reduceri ale sezonului in categoria genti dama

Iubitoarele de genti dama pot profita de aceasta campanie pentru a face un update colectiei lor de accesorii. Datorita reducerilor generoase, pe site pot fi gasite o selectie de genti dama ieftine cu design-uri si culori pentru toate gusturile. Din dorinta de a satisface cererile clientilor de prelungire a campaniei, gama de genti ieftine poate fi gasita mai mult timp pe site.

In campania "Vara Topim Preturile" sunt incluse si cele mai vandute si apreciate produse de pe site-ul adona.ro: Geanta Paola si Rucsacul Evelyn. Reducerile sunt unele considerabile, Geanta Paola are un discount de -35%, iar Rucsacul Evelyn de -55% pentru ca orice femeie merita sa aiba in garderoba sa o genata si un rucsac in tendinte.

Adona.ro ofera garantia ca produsele respecta descrierea si imaginile de prezentare, acestea fiind importate de la furnizori selectati riguros ce au mai multi ani de experienta. Magazinul online sustine vanzarea de produse de calitate in Romania, iar cu fiecare achizitie de pe site, clientii sprijina la randul lor aceasta initiativa.

Orice produs de pe site, fie ca vorbim de genti, rucsacuri, portofele, curele sau ceasuri, poate fi comandat cu costuri de transport zero si ajunge la destinatie in cele mai bune conditii in maxim 48 de ore. Pentru mai multe detalii operatorii Adona.ro raspund oricand la numarul de telefon 0727 239 399, oferid mereu cele mai bune raspunsuri si solutii. Apeleaza cu toata increderea la cel mai apreciat magazin online de genti si accesorii din Romania.