Rucsacuri practice pentru barbati pe Adona.ro

BUCURESTI - 6 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online de genti si accesorii, Adona.ro, se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Pentru acestia din urma pe site-ul adona.ro exista rucsacuri barbati extrem de practice potrivite fiecarui stil.

Vizand si publicul masculin in aceeasi masura, Adona.ro ii ofera acestuia modele unice de rucsacuri barbati ce prezinta diferite calitati si functionalitati: de la compartimentarea generoasa pana la cabluri USB pentru baterii externe.

Pentru ca in viata de zi cu zi barbatii aleg sa poarte rucsacuri barbati in locul clasicelor serviete sau genti pe un umar, Adona.ro s-a adaptat acestor nevoi si a adus pe site o gama variata de modele. Fiind destinate acestora, rucsacurile poarta nume barbatesti usor de retinut. Astfel, oricine viziteaza site-ul in categoria accesorii barbati si descopera un model de rucsac barbati potrivit stilului personal, il poate retine foarte usor dupa nume. Rucsacul Sorin, Danny sau Brandon sunt preferate de publicul masculin pentru zilele de munca datorita compartimentarii bine gandite ce permite purtarea laptopului in fiecare zi. Mai mult, rucsacul Sorin prezinta chiar si un cablu USB ce poate fi conectat la o baterie externa, un port usb la care se poate conecta cablul de incarcare al telefonului, dar si un lacat cu cifru pentru siguranta deplina a lucrurilor personale. Rucsacurile Mason, Radu sau Carter sunt perfecte pentru drumetii si excursii datorita faptului ca sunt extrem de incapatoare si prezinta numeroase buzunare exterioare usor accesibile. 

Totodata, pe adona.ro, cei interesati pot gasi si modele versatile ce pot fi purtate in mai multe ocazii – de la zilele de munca, pana la excursii sau iesiri in oras. Avand design masculin, culori neutre sau inchise si aplicatii simple, rucsacurile barbatesti Adona castiga din ce in ce mai multa notorietate in randul publicului masculin. Nu e de mirare ca se intampla acest lucru avand in vedere simplul fapt ca barbatii nu au pretentii atat de mari in aceasta privinta si ca Adona.ro ofera totusi o gama diversificata si variata de modele potrivite fiecarui stil.

Pentru a descoperi piesele din subcategoria rucsacuri barbati, Adona.ro ii invita pe cei interesati pe site-ul adona.ro in categoria accesorii barbati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/rucsacuri-practice-pentru-barbati-pe-adona-ro