Stickere 3d Eosette – idei creative pentru decorare

BUCURESTI - 13 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Eosette.ro pune la dispozitia publicului sau o gama variata de stickere decorative care vor da un suflu nou camerei copiilor. Pentru ca decorul camerei copiilor este foarte important in dezvoltarea acestora, aplicarea unor stickere decorative 3d sau stickere educative poate avea un impact foarte mare asupra modului de gandire si al starii de spirit a juniorilor.

stickere 3d

stickere 3d

In categoria produselor din site-ul magazinului online Eosette.ro vizitatorii pot descoperi subcategoria de stickere decorative de unde pot alege din zecile de modelele puse la disozitie stickere 3d, la mare cautare in randul clientilor tocmai pentru efectul deosebit pe care il produc. Unele dintre cele mai comandate produse din aceasta categorie au fost stickere perete 3d cu fluturi, efectul creat de acestea fiind atat pe placul copiilor cat si al parintilor. Principala tema a acestei categorii de stickere este lumea subacvatica ce surprinde animale marine precum rechini si delfini. De asemena, in aceeasi categorie se regasesc si stickere pe tema spatiului si cea a dinozaurilor. In topul preferintelor publicului Eosette se afla, pe langa stickere decorative 3d , si  stickerele cu animale sau cele cu cesti de cafea special gandite pentru decorarea bucatariei.

Pentru a da un aspect cu totul diferit atat camerei de oaspeti sau a bucatariei, cat si camerei copiilor, vizitatorii site-ului au de ales dintre zecile de modele puse la dispozitie de Eosette.ro.

Usor de aplicat si viu colorate, stickerele Eosette au avantajul de a putea fi lipite si pe alte suprafete in afara de perete cum ar fi oglinzi, ferestre sau usi, iar faptul ca sunt repozitionabile ii incanta pe clienti pentru ca isi pot crea singuri designul.

Site-ul Eosette.ro le ofera clientilor un sistem simplu de a plasa comenzi si un timp scurt de asteptare a coletului. Pentru informatii suplimentare Eosette pune la dispozitia publicului numarul de telefon: 0746 918 653, iar pentru nelamuriri, propuneri sau reclamatii acesta poate completa formularul de contact pe care il poate gasi in site.