Supliment nou în categoria analgezicelor de pe onlinefarmacia.ro

BUCURESTI - 25 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Farmaceutic

Fiind una dintre cele mai căutate sortimente de suplimente în tratarea durerilor de toate felurile, categoria de analgezice de pe onlinefarmacia.ro aduce acum un produs nou destinat calmării durerilor articulare, denumit Perluxan.

Onlinefarmacia.ro aduce acum un produs nou destinat calmării durerilor articulare, denumit Perluxan.

Onlinefarmacia.ro aduce acum un produs nou destinat calmării durerilor articulare, denumit Perluxan.

Pentru calmarea rapidă a durerilor articulare, echipa onlinefarmacia a introdus pe site unul dintre cele mai eficiente antiinflamatoare naturale de pe piață care reușește să reducă durerile articulare în doar două ore de la administrare.

Pentru a reda flexibilitatea celor ce suferă de astfel de dureri și pentru a interveni rapid și natural în acest disconfort articular, suplimentul Perluxan este unul dintre cele mai bine asimilate calmante de către organismul uman, neavând efecte adverse și contribuind rapid la căpătarea bunei dispoziții.

Făcând parte din categoria analgezice, Perluxan se adresează oricărei persoane ce suferă de disconfort articular în zona genunchilor, șoldurilor, umerilor sau chiar în zona coloanei vertebrale (la nivel cervical, toracal, lombar și sacral). De asemenea, sunt vizate în aceeași măsură și persoanele sedentare care petrec foarte mult timp în fața calculatorului și care, din această cauză, pot suferi de disfuncționalități la nivelul coloanei sau al genunchilor.

Perluxan contribuie în același timp la neutralizarea radicalilor liberi, care de altfel sunt responsabili de apariția stresului oxidativ la nivel articular. Administrat de 2 ori pe zi, conform prospectului sau indicațiilor medicului, are efecte spectaculoase în reducerea durerilor articulare, în special în zona genunchilor. Totodată, specialiștii susțin că acesta este un extraordinar ajutor în ameliorarea durerii în toate cele cinci poziții:

-         culcat

-         în șezut

-         în picioare

-         în mers

-         la folosirea scărilor

Motivul principal pentru care Perluxan oferă rezultate atât de eficiente se datorează ingredintelor naturale din compoziție (extract de hamei, ulei esențial de ghimbir și ulei esențial de mentă), recunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii.

Așadar, pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru a se bucura de fiecare zi, onlinefrmacia.ro recomandă persoanelor ce suferă de dureri articulare, suplimente alimentare naturale ce nu au efecte adverse pentru organism. Pentru mai multe informații despre Perluxan, dar și despre toate celelalte suplimente, cei interesați sunt invitați pe site-ul onlinefarmacia.ro.