Top 3 beneficii: epilare definitivă cu laser PrimeLase

BUCURESTI - 7 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica Noblezza oferă una dintre cele mai eficiente metode de epilare definitivă cu laser pentru ca pielea femeilor sa arate impecabil in orice moment al zilei.

Când vine vorba despre frumuseţe şi îngrijire, una dintre cele mai mari dileme cu care se confruntă femeile este cum să scape de părul nedorit de pe corp rapid şi eficient. O piele netedă, fină, fără iritaţii fără foliculită şi fără să fie nevoie să o iei constant de la capăt, sunt cele mai mari dorințe în această privință. Vestea bună este că toate acestea nu sunt imposibil de obținut. Dimpotrivă. Apelând la epilare definitivă cu laser, dorinţele se pot  îndeplini. Secretul este însă să mizezi pe PrimeLase, unul dintre cele mai performante aparate de epilare laser din lume, disponibil la Noblezza Beauty Clinique. Elena Vărzaru, specialist epilare laser la Noblezza îţi explică şi care sunt beneficiile acestei metode.

În primul rând, îţi simplifică viaţa radical întrucât o să ai pielea netedă 24/24. Nimic nu se compară cu acel sentiment când poţi purta fustă, când poţi sta la plajă sau poţi fugi la o întâlnire amoroasă fără ca decizia ta să depindă dacă eşti epilată sau nu. La Noblezza, cu PrimeLase, vezi repede diferenţa. Acesta este singurul aparat de epilare definitivă laser care face posibil ca firele de păr să pice în timpul tratamentului, chiar de la prima sesiune. Rapid şi extrem de eficient, device-ul are aplicatoare cu dimensiuni diferite astfel încât metoda poate fi folosită pentru a trata orice zonă a corpului.

În al doilea rând, este cea mai bună investiţie pe care ai făcut-o vreodată pentru tine. Numeroase statistici au demonstrat că într-o viaţă întreagă cheltui mult mai mulţi bani pe epilarea cu ceară, cu lama sau cu aparate epilatoare, pe care le foloseşti acasă comparativ cu un program complet de epilare definitivă laser. Spre deosebire de celelalte metode pentru care cheltuieşti bani lunar, la epilare laser, vii la câteva şedinţe, o dată la câteva luni, după care revii peste un an sau doi, când nu trebuie decât să faci o şedinţă de întreţinere. Pune tu singură în balanţă!

În al treilea rând, îți poți lua adio de la iritaţii şi fire de păr crescute sub piele. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să scapi de părul nedorit cu lama sau cu ceară, dar să te alegi în schimb cu foliculită, roşeaţă şi piele sensibilă, care tolerează mai greu chiar şi aplicarea unor loţiuni hidratante?! Uită de toate aceste incoveniente alegând epilarea definitivă cu laser.

 

Noblezza Beauty Clinique

Str. Putul lui Zamfir, nr 63

40 723 679 966

www.noblezza.ro