Top 3 rucsacuri dama pe Adona.ro in luna iulie 2018

BUCURESTI - 14 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru ca se afla printre cele mai de incredere magazine online din Romania, Adona.ro ofera intotdeauna. genti de calitate la un pret corect.

Top 3 cele mai comandate rucsacuri dama de pe Adona.ro

Top 3 cele mai comandate rucsacuri dama de pe Adona.ro

Magazinul online Adona.ro se afla printre cele mai de incredere din Romania. Tocmai de aceea in fiecare zi ofera produse de calitate la un pret corect. Incepand de la  rucsacuri dama si pana la rucsacuri barbati, clientii aleg cu incredere produse diversificate de ce mai inalta calitate.

In cosul clientelor magazinului online Adona.ro, s-au regasit cel mai des 3 rucsacuri: bestseller-ul Evelyn, rucsacul negru simplu Moky, iar la finalul topului se afla rucsacul Connie. Aceste alegeri sunt un semn ca romancele prefera sa mearga pe un look simplu, dar mai ales de calitate.

Trendul rucsacurilor de dama nu se va sfarsi curand, insa in vara aceasta femeile au purtat mai mult ca niciodata rucsacuri dama . Pentru ca sunt comode, usor de purtat si de asortat, dar mai ales pentru ca ofera oricarei tinute un efect wow, cele mai multe femei aleg sa integreze in tinutele lor cate un rucsac dama in locul clasicelor genti pe un umar.

Unele femei aleg sa investeasca in rucsacuri dama de calitate, iar altele aleg sa cumpere rucsacuri dama ieftine. Cu toate acestea nu pretul este criteriul in functie de care femeile aleg un rucsac sau altul. Fiecare este libera sa aleaga si sa investeasca in produsele pe care le considera potrivite.

Rucsacul a inceput sa intre incet in garderoba femeilor elegante acum ceva timp, insa cu pasi mici, dar siguri a inceput sa ia locul gentilor pentru ca sunt mai usor de purtat si arata mai cool. Acum, ca moda nu mai impune reguli, toate femeile au inceput sa experimenteze si sa dea frau liber stilului personal.

Produsele pot fi comandate de pe site-ul official Adona.ro, iar pentru nelamuriri clientii pot suna la numarul de telefon 0727 239 399. Comenzile se plaseaza direct de pe site, iar transportul este gratuit oriunde in Romania.