Top 3 rucsacuri dama pe Adona.ro in luna mai

BUCURESTI - 14 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oferind de fiecare data, rucsacuri dama de calitate si in nuante si modele foarte diverse, Adona.ro a ajuns sa fie desemnat de catre romanii din toata tara drept unul dintre cele mai de incredere magazine online.

Intotdeauna Adona.ro a oferit publicului genti si accesorii de cea mai buna calitate, iar pe perioada verii categoria vedeta a fost si este si anul acesta rucascuri dama ieftine, unde 3 modele in special s-au facut remarcate.

Vara, caldura si temperaturile ridicate determina femeile sa adopte tinute cat mai lejere astfel incat ziua sa fie mai usoara. Si pentru ca o geanta purtata pe umar sau intr-o mana, mai alesa daca este incarcata cu fel de fel de lucruri, atunci cu siguranta drumul pana la birou sau deplasarile de afaceri devin ceva mai problematice. Aici gentile tip rucsacuri dama vin sa salveze toate doamnele si domnisoarele ce le aleg. Achizitionarea unui rucsac dama poate fi cea mai inteleapta investitie pe timpul verii. Purtat pe ambii umeri si lasand libertate mainilor, ziua caniculara poate deveni brusc mult mai usor de suportat.

Dintre modelele disponibile pe site-ul adona.ro, in luna mai, 3 rucsacuri dama s-au evidentiat prin volumul mare de vanzari. Binecunoscutul rucsac Evelyn s-a aflat in conitnuare in topul preferintelor clientelor adona.ro pentru eleganta si usurinta cu care acesta poate fi integrat in tinutele de zi cu zi. Pe locul al doilea ca numar de comenzi s-a plasat rucsacul Monky preferat de femei pentru simplitatea lui. Ultimul loc in top ii revine rucsacului Chloe, un model viu colorat si versatil ce poate fi purtat atat ca rucsac cat si ca geanta, pe un singur umar.

Vestea buna este ca exista modele pentru toate stilurile: de la casual-relaxat, la office-elegant, pe Adona.ro publicul feminin poate gasi cu siguranta un model potrivit.

Nu mai incape nici o indoiala ca Adona.ro este una dintre cele mai bune surse de inspiratie pentru publicul feminin in cautarea de rucsacuri dama confortabile, dar elegante si bine lucrate in acelasi timp. Asigurand calitatea materialelor din care acestea sunt realizate, dar si rezistenta rucsacurilor, Adona.ro reuseste sa satisfaca nevoile si celui mai pretentios public.