Tratarea candidozei vaginale mai ușoară cu ajutorul Flugenil

BUCURESTI - 5 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Farmaceutic

Candidoza vaginală este una dintre cele mai frecvente infectii genitale ce afecteaza 3 din 4 femei. Flugenil este un ajuvant local eficient ce ajută în tratarea simptomelor Candidozei vaginale.

Flugenil - cel mai eficient ajutor in tratarea candidozei vaginale

Flugenil - cel mai eficient ajutor in tratarea candidozei vaginale

Având la bază o combinație unică de substanțe active, Flugenil este util pentru femeile care prezintă infecții vulvo-vaginale cu Candida. Sub formă de ovule candida (anti-candidoză), acesta contine Acid Boric 600 mg și Dragocalm®. Acidul boric este o alternativă la tratamentul oral de menținere, fiind eficient în eliminarea simptomelor candidozelor vaginale, iar Dragocalm® reprezintă un antihistaminic eficient și un antiinflamator local eficient într-un tratament candida (anti-candidoză).

Candidoza vaginală este provocată de o ciupercă denumită candida, aflată în mod natural în organism, dar care atunci când se înmulțește exagerat devine dăunătoare. Candida se află atât în vagin, cât și în cavitatea bucală sau în tubul digestiv. Atunci când echilibrul florei vaginale este deteriorat apare o infecție fungică care cauzează scurgeri vaginale, însoțite de mâncărime și senzație de arsură.

Această afecțiune apare frecvent la femeile care iau antibiotice, la cele care au un nivel crescut de estrogen întâlnit în perioadele de sarcină, în perioadele în care iau pilule contraceptive sau urmează un tratament cu hormoni. Poate cele mai predispuse sunt femeile cu diabet care prezină un risc mai mare de infecție din cauza hiperglicemiei.

Flugenil regăsit pe site-ul onlinefarmcia.ro acționează ca un tratament atât pentru Candidoza vaginală care apare pentru prima dată, cât și pentru infecțiile vaginale acute recurente cu Candida. Pentru eficiența acestuia se recomandă ca în perioada infecției să fie administrat un ovul pe zi timp de 15 zile, iar pentru tratamentul de întreținere se administrează un ovul de două ori pe săptămână, timp de 8 săptămâni.

Pentru confirmarea infecției cu candida este necesar consultul medicului specialist și efectuarea unor analize ale secrețiilor vaginale, iar tratarea acesteia trebuie sa înceapă încă din primele zile de la stabilirea diagnosticului.