13 dintre rucsacurile Adona.ro sunt disponibile in mai mult de 3 culori

BUCURESTI - 4 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online de genti si accesorii se remarca in topul liderilor de pe piata de profil si datorita diversitatii de rucsacuri dama . 13 dintre rucsacurile Adona.ro sunt disponibile in peste 3 variante de culori.

rucsacuri dama

rucsacuri dama

In colectia Vara 2017, categoria rucsacuri dama este mai diversificata decat oricand. Pe site sunt disponibile  peste 25 de modele. Dintre acestea, fiecare rucsac dama poate sa aiba mai multe variante de culori. Orice rucsac dama casual poate fi comandat online. Rucsacurile Evelyn, Ellis, Tifanny si Terry au chiar peste 5 variante cromatice.

Clientele Adona confirma in feedback-ul oferit prin intermediul recenziilor lasate pe site, in paginile de produs sau in mailurile si mesajele de pe pagina de Facebook calitatea pe care rucsacurile noastre o au.  1 din 5 cliente Adona revin la noi pentru a comanda si un rucsac dama .

Rucsacurile de dama, asemenea tuturor categoriilor de produse Adona, atat pentru femei, cat si pentru barbati, pot fi comandate cu costuri de transport zero. In 48 de ore, rucsacul dorit va ajunge la destinatie, sigur si in cele mai bune conditii. Alaturi de produsele diverse ca modele si stiluri vestimentare, ofertele si preturile competitive pe care Adona.ro le practica pentru a rasplati fidelitatea fanilor ne pozitioneaza in topul preferintelor lor.

Rucsacul Tara, preferatul clientelor Adona din vara lui 2016, este din nou in atentia publicului. Designul simplu si cameleonic fac acest rucsac casual sa se mentina in top 3 comenzi ale categoriei din care face parte.

O analiza a echipei de vanzari arata ca in acest sezon estival, in preferintele fashionistelor se numara rucsacurile negre, urmate de cele in tonuri nude si de cele cu printuri. Ca materiale, pielea ecologica este prima alegere, insa si materialele textile le incanta pe clientele Adona, mai ales cand aleg un rucsac sport.

Vestile bune legate de rucsacurile Adona continua, deoarece categoria este in permanenta expansiune ca modele si culori. Va asteptam pe site, in categoria Genti Dama, subcategoria Rucsacuri Dama, pentru vizualiza noutatile.