Adona.ro isi intampina publicul cu o gama diversificata de genti dama

BUCURESTI - 8 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In 2017, Adona isi intampina publicul feminin cu produse din cele mai variate in gama de genti disponibila pe site, mizand pe modele variate, moderne si accesibile ca pret. Femei de toate varstele regasesc in modelele de genti Adona accessoriile perfecte pentru tinutele adoptate zilnic.

genti

genti

Gentile se afla in topul accesoriilor iubite de femei, dar si in topul accesoriilor indispensabile acestora, caci nu exista femeie care sa nu aiba in garderoba sa macar cateva genti in diverse culori si dimensiuni. Adona a ales sa multumeasca toate categoriile publicului feminin si sa includa in gama de genti online categorii precum: genti office, genti casual, genti elegante rucsacuri, genti voiaj si desigur portofele, pentru momentele rare in care femeile renunta la ideea de a purta o geanta.

In perioada verii clientele Adona au manifestat un interes aparte pentru categoria de rucsacuri, care este periodic innoita cu produse in trend si bineinteles, asa cum publiul a fost obisnuit inca de la inceput, cu preturi corecte, ce justifica mereu calitatea si aspectul superioare a produselor regasite in magazinul nostru de genti si accesorii.

In continuare raman valabile beneficiile cu care clinetii Adona sunt obisnuiti deja. Dintre acestea mentionam transportul gratuit oriunde in tara pentru orice comanda realizata pe site, varietatea de modele disponibile, preturi corecte si intotdeauna justificate, dar si competitive pe piata de genti destinate femeilor. Nu in ultimul rand, trebuie sa amintim si ofertele din ce i ce mai dese pe care le punem la dispozitia fanilor nostri.

Toate gentile Adona se gasesc pe site-ul adona.ro si pot fi comandate rapid si usor online. Comenzile ajung in maximum 48 de ore lucratoare la destinatar, cu transport gratuit, oriunde in tara. Pentru detalii si asistenta suplimentara, operatorii nostri raspund oricand la numarul de telefon 0727 239 399.

Taguri: genti damagentigenti online
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/adona-ro-isi-intampina-publicul-cu-o-gama-diversificata-de-genti-dama