Adona.ro si-a extins oferta de idei de cadouri in 2017

BUCURESTI - 12 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Adona.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online de genti si accesorii din Romania. Lansat in 2013, site-ul Adona.ro a evoluat si si-a adaptat ofertele si serviciile in functie de directia indicata de publicul nostru.

Adona.ro si-a extins oferta de idei de cadouri in 2017

Cum a inceput. In aprilie 2015, cu ocazia Pastelui, au aparut primele cereri de oferte corporate specifice pentru cadouri femei. Cererea clientilor a depasit asteptarile departamentului Vanzari, care a trebuit sa mobilizeze rapid toti furnizori. Cu greu, am reusit sa onoram toate comenzile in timp util. Experienta ne-a adus clienti noi, care s-au transformat, cu aceasta ocazie, in parteneri pe termen lung, dar si ideea unei noi oferte Adona – idei cadouri.

Cum a evoluat. Oferta de cadouri femei si cadouri barbati a fost construita in functie de cererea clientilor nostri. Avand garantia calitatii produselor si a livrarii, precum si rapiditatea si gratuitatea expedierii, clientii au comandat din ce in ce mai mult produse de pe Adona.ro cu scopul de a le oferi cadou. In timp, cateva dintre ele s-au departajat de comenzile obisnuite si astfel a aparut o noua categorie cu idei cadouri . Aceasta contine doua subdomenii, cadouri femei si cadouri barbati. Produsele sunt selectionate de noi, ca raspuns al nevoilor clientilor fideli, iar printre ele se numara portofele dama, ceasuri dama, set cadou dama, portofele barbati, ceasuri barbati, set cadou barbati, curele barbati.

Cum am obtinut votul de incredere al publiclui. Datorita colaborarii cu producatorii europeni de incredere cu care lucram. Prin calitatea produselor Adona.ro. Datorita ambalajelor originale, estetice, care fac produsele potrivite pentru a fi oferite cadou direct, de cei care doresc, fara alte batai de cap. 

Cum vom continua. Adona.ro intampina vara lui 2017 cu peste 200 de articole in categoria Idei Cadouri. Dintre acestea, peste 30 de accesorii reprezinta modele noi. Cele mai noi portofele si ceasuri au fost deja comandate cu titlul de cadouri si sunt livrate gratuit catre clienti sau chiar direct sarbatoritilor. Va asteptam pe Adona.ro sa gasiti cele mai bune si practice idei de cadouri!