Bijuteriile handmade castiga popularitate

BUCURESTI - 24 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Roxanne’s Jewellery & Giftware poate confirma: la nivel international, dar mai ales in randul clientilor din Romania, bijuteriile realizate manual castiga din ce in ce mai multa popularitate in ultima perioada.

bijuterii handmade

bijuterii handmade

Trendul accesorizarii outfit-urilor cu diverse bijuterii handmade este intr-o continua ascensiune in ultimii ani, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Atunci cand isi doresc o noua bijuterie sau cand vor sa faca un cadou unic, creativ si bineinteles de calitate, din ce in ce mai multe persoane se indreapta catre colectiile de bijuterii handmade iesite din tipare, puse la dispozitie de Roxanne’s.

Noi stim ca niciun accesoriu nu transmite mai bine feminitatea si eleganta unei femei la fel ca o bijuterie personalizata. De aceea, diversele modele de bijuterii handmade din colectiile Roxanne’s sunt adevarate opere de arta, potrivite femeilor ce isi doresc accesorii deosebite, unice, cu modele aparte.

Roxanne’s se adreseaza in special femeilor, indiferent de varsta, atat tinerelor exuberante si nonconformiste, cat si doamnelor sofisticate si elegante, in cautarea unor bijuterii unice, care sa le ofere un plus de stil si personalitate.

Aprecierea pe care Roxanne’s o primeste nu este intamplatoare. Calitatea si originalitatea sunt principalele caracteristici ce au facut ca podusele Roxanne’s sa capete o identitate proprie, urcand considerabil in topul brandurilor de bijuterii preferate de femei.

Bijuteriile Roxanne’s sunt realizate manual in case de bijuterii renumite la nivel mondial. Nume celebre precum “Alfaberge”, “Mariana Jewellery”, "Rebeca >M", "Kemira", “Milano Bijoux Love”, “Lily Nily”, "Swarovski®", "We Positive", "Alisia", "Eclat" sunt dovada ca in colectiile Roxanne’s se vor reuni produse de cea mai inalta calitate si originalitate, a caror valoare este asumata de insisi creatorii lor.

Noi colectii sunt lansate periodic existand combinatii practic nelimitate de monturi si modele sofisticate pentru bijuteriile handmade marca Roxanne’s. Mai mult decat atat, bijuteriile Mariana - Handcrafted in Israel beneficiaza de GARANTIE PE VIATA.

Cu peste 3000 de produse comercializate si mii de clienti multumiti, Roxanne’s a ajuns in prezent un jucator cheie pe piata romaneasca de fashion jewellery, fiind o adevarata inspiratie pentru cei care isi doresc produse de designer originale, la preturi fara concurenta.