Colectia de bratari Ioana Preda primeste un refresh in luna Septembrie

BUCURESTI - 22 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Noi modele de bijuterii vor fi adaugate periodic colectiei Ioana Preda , iar luna septembrie reprezinta un refresh pentru colectia de bratari , venind cu peste 40 de modele noi. Admiratoarele brand-ului sunt asteptate atat pe site, cat si in showroom pentru a-si alege produsele preferate din noua colectie.

Creativitatea si originalitatea modelelor cu care brandul si-a obisnuit fanii de-a lungul timpului, se va regasi si in noua colectie de bratari argint aparuta in aceasta toamna. Modelele innedite de bratari vor ingloba atat argintul simplu, cat si argintul rodiat sau argintul aurit, perfect imbinat cu pietrele semipretioase utilizate in colectiile Ioana Preda.

Analizand atent preferintele publicului feminin, am observat un interes aparte pentru modelele de bratari argint charm, asadar noua colectie cuprinde o multitudine de astfel de bratari in trend toamna aceasta. Vor capta atentia cu siguranta si modelele de bratari cu diverse mesaje inscriptionate care asteapta sa fie admirate de catre pasionatele de bijuterii. Ca o particularitate, spre deosebire de colectiile anterioare, colectia nou aparuta va include un numar mai mare de bratari rigide.

Noi modele de bijuterii pot fi regasite atat pe site, cat si in showroom-ul Ioana Preda de pe bulevardul Regina Maria, nr.23 din Bucuresti. In showroom insa, fanele brand-ului vor putea sa regaseasca modele in exclusivitate, care nu si-au facut inca aparitia pe site. Pentru orice vizita in showroom intre orele 11:00-20:00, exista posibilitatea de a face o programare, ce va asigura oricarei persoane consiliere in alegerea bijuteriilor potrivite, facuta chiar de Ioana Preda. Vizitand showroom-ul, clientele pot observa indeaproape fiecare caracteristica a produselor si le pot proba, pentru a vedea daca sunt potrivite si daca indeplinesc asteptarile lor din toate punctele de vedere.

Pentru comenzile plasate online pe site-ul ioanapreda.ro, clientii se pot bucura in continuare de livrare gratuita in toata tara precum si de siguranta returului. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/colectia-de-bratari-ioana-preda-primeste-un-refresh-in-luna-septembrie