Corteza reda femeii moderne timpul liber!

BUCURESTI - 22 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Magazinul online Corteza a introdus in oferta rochii si genti de dama

Site-ul de imbracaminte pentru femei Corteza si-a variat gama de produse. Brand-ul recunoscut pentru lenjerie intima a adaugat doua noi categorii. Clientele gasesc pe www.corteza.ro rochii si genti diverse. Acest site ofera o varietate de stiluri si modele de rochii, genti si lenjerie, care vor multumi fiecare vizitatoare a site-ului.

Corteza s-a lansat in zona fashion in 2014 si a avut un succes imediat pe piata de profil. Expansiunea firmei si largirea gamei de articole vestimentare cu rochii, dar si accesorii, are la baza intentia de a construi un mall virtual complet. Cu alte cuvinte, cu un singur search, orice femeie va putea sa isi achizitioneze o tinuta completa, iar rafturile virtuale se vor inmulti din nou, in viitoarul apropiat.

Esti o femeie pasionata de moda si urmaresti mereu tendintele? Vrei rochii de zi, rochii de seara sau rochii de primavara? Iti place sa ai genti asortate fiecarei tinute? Este important pentru tine sa te simti atragatoare in orice moment si iti alegi cu atentie lenjeria intima? Intra pe site si nu vei regreta!

Intra acum pe www.corteza.com si construieste-ti o tinuta completa! Alege produse din categoriile Rochii dama, Genti dama si Lenjerie sexy. Beneficiaza de transportul gratuit la comenzi de peste 200 lei si de oferta speciala de – 40% la rochiile de zi.

Corteza pretuieste femeia si vrea sa ii redea timpul liber! Acest magazin online te va scuti de drumul pana la centrele comerciale si de epuizantele ore de cautari si probe. Cu o lista detaliata si usor de descifrat a masurilor si cu operatori mereu la dispozitia clientelor, pe Corteza, singurul drum care trebuie facut este cel al cursorului, de pe produsul dorit, pe butonul „Adauga in cos”. Vezi chiar acum intreaga oferta!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/corteza-reda-femeii-moderne-timpul-liber