Eosette.ro: modele noi de stickere 3D pentru copii

BUCURESTI - 25 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul de stickere online Eosette.ro si-a innoit colectia de produse tridimensionale. Acum este mai usor sa dai un suflu nou casei tale si sa transformi sanul familiei intr-un spatiu cu un vibe bun si inspirational.

stickere 3d

stickere 3d

Magazinul online Eosette.ro a fost creat din atentia la detalii si dragostea pentru frumos a unei familii moderne. Initial, cand am vazut ca nu este usor sa gasesti intr-un singur loc diverse obiecte utile unui cuplu de parinti aflat la inceput de drum, am pus cam la cap nevoile noastre si ale cunostintelor si am lansat site-ul. In aceasta perioada, ne concentram o parte considerabila a atentiei stickerele decorative, in special pe stickere 3 dD.

Copiii sunt cei mai mari fani ai acestei game de produse, feedback-ul primit de la clientii nostri fiind ca fiecare sticker perete 3D comandat a fost cel mai apreciat de cei mici. Important este si faptul ca noi incurajam lipirea acestor stickere 3D chiar alaturi de copii, pentru a-i ajuta sa isi dezvolte abilitati, imaginatie, capacitatea de a lucra in echipa, precum si crearea ocaziilor de a putea fi apreciati pentru reusitele lor.

Pe site, prdusele Eosette.ro sunt usor de gasit si comandat. Le vei primi prin curierat, in cel mai scurt timp. Lipirea lor este deosebit de usoara. In doar cateva minute, camera copilului, baia, dormitorul, bucataria, biroul sau orice alt spatiu poate fi animat prin acest procedeu. Stickerele 3D sunt confectionate dintr-un material cu aspect mat, subtire si opac. Acest lucru le ajuta sa se integreze cu usurinta in orice tip de decor.

Site-ul Eosette.ro il asteapta pe fiecare dintre voi, indiferent de varsta si gusturi, cu o gama de stickere decorative care sa dea un aspect nou incaperilor casei tale. Noile modele de stickere 3D , adevarate ferestre catre alte lumi si peisaje de basm, asa cum ne place noua sa le numim, te vor face sa zambesti de cate ori le vei privi. Arunca si tu chiar acum o privire pe Eosette.ro!

Taguri: stickere 3d
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/eosette-ro-modele-noi-de-stickere-3d-pentru-copii