Infrumuseteaza aspectul bucatariei cu ajutorul stickerelor decorative

BUCURESTI - 29 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mai mult de 50% din persoanele care au ales sa aduca un plus de originalitate si creativitate camerelor de zi sau dormitoarelor cu ajutorul stickerelor decorative, au luat decizia de a decora in aceeasi maniera si bucataria, locul in care isi petrec timp semnificativ alaturi de cei dragi.

stickere bucatarie

stickere bucatarie

Stickerele decorative au depasit de multa vreme peretii camerelor de zi si dormitoarelor, ajungand sa infrumuseteze si sa aduca un aspect improspatat bucatariior de pretutindeni. Astfel, persoanele care vor sa aiba o bucatarie personalizata, care sa prinda culoare, aleg sa redecoreze simplu si rapid cu ajutorul diverselor modele de stickere bucatarie disponibile pe eosette.ro.

Prin design-ul aparte al produselor, colectia de stickere perete bucatarie poate transforma orice bucatarie in spatiul preferat al locuintei, iar gatitul poate deveni una din activitatile relaxante datorita spatiului amenajat perfect, in functie de gusturile fiecaruia.

Podusele din categoria stickere bucatarie pot fi comandate online foarte usor, fiind livrate in cel mai scurt timp, la fel ca oricare alt produs disponibil pe site-ul eosette.ro. Costurile redecorarii cu ajutorul stickerelor decorative sunt din cele mai scazute, astfel daca alegi aceasta metoda, poti fi sigur ca ti-ai personalizat locuinta simplu, rapid si convenabil.

In ceea ce priveste modul de aplicare al stickerelor, acesta este unul fara prea multe batai de cap. Ele pot fi aplicate usor pe suprafetele uscate, netede si curate, iar ceea ce este cel mai important, stickerele sunt detasabile, putand fi usor mutate daca este necesar. Cu efort minim, ele pot fi indepartate foarte rapid, fara a deteriora spatiul pe care au fost aplicate cu reziduuri lipicioase. Pe site regasesti mereu ghidul cu pasii care trebuie urmati pentru ca procesul de lipire al stickerelor sa decurga perfect.

Fii propriul tau stilist de interior si transforma-ti bucataria in doar cativa pasi simpli. Fa-ti peretii sa iasa in evidenta cu atat de putin!