Livada cu jucarii: Ce sunt jucariile pentru copii

BUCURESTI - 20 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Auto

Copiii trebuie sa aiba o experienta directa cu lumea, in scopul de a face sens si de a invata despre ea. V-ati gandit vreodata despre toate lucrurile pe care copiii le invata dupa nastere? Ei invata cum sa vorbeasca, sa mearga pe jos, sa se ridice si sa alerge. Ei invata ce sunt lucrurile si modul in care acestea functioneaza. Ei invata despre oameni si lume. Ei invata toate aceste lucruri jucandu-se cu jucarii .

  Copiii trebuie sa aiba o experienta directa cu lumea, in scopul de a face sens si de a invata despre ea. V-ati gandit vreodata despre toate lucrurile pe care copiii le invata dupa nastere? Ei invata cum sa vorbeasca, sa mearga pe jos, sa se ridice si sa alerge. Ei invata ce sunt lucrurile si modul in care acestea functioneaza. Ei invata despre oameni si lume. Ei invata toate aceste lucruri jucandu-se cu jucarii.

  De exemplu, copiii cand se nasc, nu stiu despre gravitatie. Ei invata acest lucru, jucandu-se cu jucarii. Sugarii pot lasa accidental o zuruitoare din mana si o sa observe ca acesta cade la podea. Cand ii dai jucaria inapoi, acesta ii va da drumu intentionat pentru a vedea daca o sa cada iar. Ei se bucura de acest joc "aruncatul jucariei" atata timp cat sunteti dispus sa va jucati. in curand totul in mintea lor devine o jucarie pentru aruncat - sticle, linguri, bile, chiar si bolurile cu mancare. Ei practica acest "experiment" si se joaca acest joc cu tot ce ating. Ei inteleg gravitatea, deoarece ei l-au experimentat cu jucariile lor.

  De asemenea, jucariile sunt importante pentru alte motive. Copii isi exercita muschii cu jucariile lor. Data viitoare cand vezi copii calare pe un cal sau care merg pe bicicleta, sa atrageti atentia la muschii pe care ii folosesc.

  Jucariile, de asemenea, provoaca copii sa creeze si sa-si imbunatateasca imaginatia. Da-i o cutie de carton unui copil si o sa vezi ca acea cutie devine un tren, o casa sau chiar o masina.

  Copiii vorbesc adesea mai usor unul cu altul prin jucarii. Copiii cand se joaca intr-un grup, descopera ce simt alti copii si observa felul in care gandesc. Ei invata ce se intampla atunci cand impart camionul cu care se joaca sau atunci cand refuza sa imparta si camionul este luat de la ei.

  Copiii au o multime de energie. Este posibil sa nu fie bine pentru ei sa foloseasca energia pentru a sari pe pat, dar este aproape intotdeauna bine pentru ei s-o foloseasca pentru a merge pe o bicicleta sau tricicleta. Jucariile, de asemenea, sunt utile ca o modalitate de a face fata unor situatii grele sau de a-si exprima ura.

  Pentru parintii care vor sa aiba jucarii din vopsea NON-Toxica, ca sa nu se imbolnaveasca copilul lor. Am gasit cele mai mici preturi pentru voi, Livada cu jucarii, magazinul online unde gasesti jucarii pentru orice grupa de varste si potrivite pentru copilul vostru.