Noblezza: Tot ceea ce trebuie să ştii despre criogenare şi Crio-Cooltech

BUCURESTI - 20 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cum funcţionează: Crio-Cooltech este un tratament non-invaziv, care foloseşte o tehnologie performantă, care îngheaţă pur şi simplu grăsimea în exces de pe zona tratată. În plus, se obţine astfel criogenarea celulitei.

Cu excepţia lipoaspiraţiei, nu există nicio altă metodă pe piaţă la fel de eficientă aşa cum e Crio-cooltech în a distruge grăsimea încăpăţânată de pe coapse, braţe sau abdomen (care ştim prea bine că nu dispare nici atunci când facem sport cu regularitate). Marele avantaj al acestei terapii de criogenare este că nu necesită anestezie generală, internare sau timp de recuperare. În plus, rezultatele se văd de la prima şedinţă. Diferenţa o poţi remarca măsurând zona tratată cu centimetrul. Efectele sunt însă din ce în ce mai vizibile pe parcurs, de la o săptămână la alta. Să luăm în calcul că o zonă poate fi tratată o singură dată la 2 luni de zile-ceea ce înseamnă că terapia continuă să acţioneze între şedinţe.

Cum funcţionează: Crio-Cooltech este un tratament non-invaziv, care foloseşte o tehnologie performantă, care îngheaţă pur şi simplu grăsimea în exces de pe zona tratată. În plus, se obţine astfel criogenare celulita.

Odată aplicat dispozitivul pe abdomen, coapse etc., acesta strânge ca un vacuum stratul de grăsime nedorit şi îl îngheaţă în mai puţin de un minut la la -8 grade Celsius. Astfel, celule grase sunt distruse, fiind mai apoi eliminate în mod natural. 

Ce e nou: Crio-Cooltech este singurul aparat care răceşte până la – 8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, reducând senzația de disconfort din timpul tratamentului, spre deosebire de restul aparatelor concurente, care răcesc la doar – 3 grade în 10 minute. În plus, e prevăzut cu mini aplicatori, special concepuţi pentru îndepărtarea grăsimii din zona genuchilor, bratelor, coapselor sau zona lombară.

De câte şedinţe e nevoie:  maxim 3 şedinţe pe o zonă; în aceeaşi zonă, şedinţa mai poate fi repetată la un interval de două luni.

Durata: 70 de minute

Criogenare preţ sedinta : 800 lei/ Oferta 1+1 gratuit = 800 lei

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/noblezza-tot-ceea-ce-trebuie-sa-stii-despre-criogenare-si-crio-cooltech