Noi produse in colectiile de genti si portofele de pe Adona.ro

BUCURESTI - 12 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul de genti si accesorii Adona este lider pe piata din Romania datorita diversitatii produselor si calitatii fiecaruia dintre acestea. Clientele Adona sunt obisnuite sa descopere periodic produse noi pe site.

Noi produse in colectiile de genti si portofele de pe Adona.ro

Jumatatea anului 2017 aduce pentru clientele Adona noi modele de genti si portofele din piele naturala sau ecologica. Noile modele de genti, precum si cele de portofele sunt mereu alese si introduse in colectiile Adona in functie de feedback-ul primit din partea clientelor, dar si de preferintele deduse din graficul de comenzi de pe site.

In magazinul online Adona linia de genti dama integreaza in prezent genti si rucsacuri, genti plic si genti voiaj, fiecare categorie avand cel putin un model nou introdus. Categoria de genti este printre cele mai ofertate dintre categoriile de produse prezente pe site-ul Adona, avand modele din cele mai variate care stau la dispozitia iubitoarelor de shopping online.

In continuare gentile de culoare neagra ocupa un procent majoritar din oferta regasita pe site-ul Adona, insa, deoarece clientele Adona au inceput sa se indrepte in sezonul cald si catre modelele de genti cu imprimeuri, din ce in ce mai multe genti, rucsacuri si genti voiaj cu imprimeuri aztec sau florale sunt introduse in aceasta categorie de produse.

Fiecare dintre produsele prezente pe site in linia de genti dama are o descriere amanuntita in ceea ce priveste materialul din care acestea sunt confectionate, dimensiuni, compartimentare si sisteme de prindere, aspecte foarte importante pentru toate clientele Adona atunci cand iau decizia de a plas o comanda.

Tendintele, dar si raportul corect calitate pret sunt doi factori importanti datorati colaborarii cu furnizori doar de pe teritoriul Europei. Astfel, pretul final al produselor Adona sunt mereu accesibile celor mai multe dintre femei.

Transportul gratuit ramane valabil in continuare. Asadar, clientele Adona pot profita de produse ieftine si de calitate multumita ofertei de livrare inclusa. Pe website-ul www.adona.ro pot fi regasite toate gentile si accesoriile disponibile, precum si ofertele din aceasta perioada.

Despre Inobox Evolution

KeepCalling este o companie internationala de telecomunicatii, inregistrata in S.U.A., Atlanta, ce activeaza pe piata internationala de telefonie din anul 2002 si are sediul central in Sibiu inca din anul 2003.

Taguri: genti damagenti
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/noi-produse-in-colectiile-de-genti-si-portofele-de-pe-adona-ro