O serie noua de genti dama Adona in Colectia Toamna 2017

BUCURESTI - 5 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

La doar 3 saptamani de la lansarea noii colectii de toamna Adona, innoim ofeta de genti dama online. Peste 16 posete si rucsacuri dama pot fi vizionate pe site, incepand cu 1 octombrie.

genti dama

genti dama

Magazinul de genti online si accesorii Adona.ro este recunoscut pentru volumul mare de produse. Raportul calitate-pret deosebit de avantajos pentru clientii care isi doresc sa comande genti ieftine sau posete ieftine este un alt argument pentru care, desi nu avem o vechime foarte mare pe piata, ne-a facut sa atingem un numar record de peste 55.000 de clienti multumiti.

La Adona.ro, ne concentram intotdeauna atentia asupra unei experiente cat mai placuta pe care sa o oferim utilizatorului care ajunge pe site-ul nostru. Acest lucru ne intoarce beneficii, pentru ca peste 63% dintre clientii pe care ii avem se intorc si pentru o a doua comanda, cel putin.

Noua colectie de toamna mentine in mare linia minimalista pe care marii designeri au trasat-o in ultimele sezoane in materie de posete. Gentile negre sau in combinatii de 2-3 culori, dar simple prin linia modelelor, reprezinta cel mai mare procent de produse. Rucsacurile sunt la mare cautare, ca dovada a faptului ca indiferent de sezon, in ultimele 3 trimestre, vanzarile au fost intr-o permanenta crestere.

Dintre numele noilor genti dama, am primit deja un feedback foarte bun pentru produsele Keyra, Diana, Marilyn, Camilla si Adison. Trendy si cameleonice, aceste genti sunt comandate de femei din intreaga tara, cu varste cuprinse intre 21 si 49 de ani. Relativ acelasi interval de varsta este reprezentativ pentru intreg publicul feminin al magazinului de genti online si accesorii Adona.ro.

Asa cum s-au obisnuit, clientele noastre pot comanda gentile Adona.ro online, rapid, usor si sigur, beneficiind 100% de confidentialitatea datelor. Transportul continua sa fie gratuit, iar livrarea se face in 2 zile lucratoare, oriunde in tara. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/o-serie-noua-de-genti-dama-adona-in-colectia-toamna-2017