Atmosphere Fashion lanzeaza un concurs provocare pentru cele mai indraznete iubitoare de moda

BUCURESTI - 5 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Vineri, 1 martie, Atmosphere Fashion lanseaza concursul “Pune-ti in valoare intuitia feminina… pe lumina stinsa!”. Concursul se va desfasura pe platforma online a magazinului, atmospherefashion.ro, intre 1 si 8 martie 2013.

 Atmosphere Fashion lanzeaza un concurs provocare pentru cele mai indraznete iubitoare de moda

Magazinul de haine destinat doamnelor si domnisoarelor la moda, lanseaza odata cu venirea primaverii, un concurs interactiv, pe platforma online destinata prezentarii produselor. Concursul “Pune-ti in valoare intuitia feminina…cu lumina stinsa!” va pune la incercare pasiunea pentru fashion si urmarirea ultimelor tendinte in materie de imbracaminte a  participantelor. Acestea sunt invitate sa realizeze o tinuta  completa pe baza intuitiei si a memoriei avand ocazia de a castiga marele premiu.

Startul concursului se da vineri, 1 martie urmand ca acesta sa inceteze pe data de 8 martie.  Concursul va urmari alcatuirea unei tinute complete, intr-o maniera plina de stil si plecand de la ideea de asortare si potrivire a pieselor vestimentare. Tinutele inscrise in concurs, de catre participantele in pas cu moda, vor fi analizate de catre designerul Atmosphere Fashion – Madalina Dutu, desemnand in acest mod cea mai inspirata combinatie de articole.

O singura propunere de tinuta va fi castigatoare, marele premiu fiind reprezentat de produsele ce o formeaza. 

Atmoshere Fashion pregateste pentru fanele sale si un cadou special de 8 martie - lansarea magazinului online oficial al brandului, atmospherefashion.ro. Magazinul pregateste pentru cumparatoarele pasionate de fashion o gama mai vasta de articole vestimentare, mai multe categorii de produse si reduceri de pana la 50%  la cele mai in voga tinute.  De asemenea, cumparatoarele beneficiaza de avantajele transportului gratuit daca indeplinesc conditiile specificate pe site.

Atmosphere Fashion este unul dintre cele mai longevive branduri de croitorie si pret-a-porter din Romania. Acesta exista pe piata inca din 2002, castigand in 2012 premiul pentru cea mai spectaculoasa ascensiune a unui brand romanesc, in cadrul Romanian Fashion Awards. Magazinul  pune accentul pe grija fata de cliente si pe identificarea cat mai exacta a nevoilor acestora, dar si a stilului potrivit fiecareia dintre ele. Cumparatoarele care opteaza pentru achizitii Atmosphere Fashion beneficiaza pe deplin de atentie si grija din partea personalului, regasind in serviciile si produsele oferite calitate, varietate dar si inovatie in tot ceea ce presupune continua schimbare din tendintele vestimentare. Magazinul Atmosphere Fashion are filiale in Bucuresti, Alexandria si Braila. 

Despre Inotec Plus S.R.L.

Inotec ofera clientilor sai solutii specializate si performante in ceea ce priveste serviciile de managementul relatiilor cu clientii, e-commerce, e-mail marketing, web content, online marketing ( SEM , SEO ), IT Outsourcing.

Principalul avantaj care diferentiaza serviciile Inotec de alte companii din domeniul IT&C este reprezentat de capacitatea de a personaliza fiecare solutie in functie de necesitatile celor care aleg sa colaboreze cu echipa noastra.