Inotec Plus semneaza lansarea magazinului online Codevex.ro

BUCURESTI - 28 iulie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in IT&C, HoReCa, Energie

Inotec Plus anunta lansarea magazinului online Codevex.ro – detinut de compania CodevexTech

Inotec Plus semneaza lansarea magazinului online Codevex.ro
 Inotec are antecedente care o recomanda ca o firma serioasa si profesionista in ceea ce face. Tineretea angajatilor este sinonima cu ambitie, pofta si putere de munca, autodepasire si perfectionare continua. Colaborarea nu poate sa fie decat una buna, bazata pe schimb de opinii si idei, pe solutii care credem noi, in final vor da platformei noastre personalitate, unicitate si profitabilitate. 

Florian Stroe - Director Executiv Codevextech

Magazinul online Codevex.ro se va diferentia printr-un design atractiv, o interfata simplu de utilizat si un proces de comanda rapid si eficient. Utilizatorii noii platforme online vor avea la dispozitie un cont propriu cu ajutorul caruia vor putea face cumparaturi si, simultan, isi vor putea alege serviciile oferite de Codevextech.

Potrivit lui Sorin Stefan, Directorul General al companiei Inotec Plus SRL, “Codevextech a intrat in portofoliul nostru de clienti in luna mai 2014 cu dorinta de a dezvolta un magazin online. Am acceptat aceasta provocare in special datorita comunicarii foarte bune pe care am avut-o de la inceput cu initiatorii proiectului. Codevextech beneficiaza de serviciile noastre integrate pentru dezvoltarea canalului de vanzare online prin platforma de e-commerceIzzisale si de know-how-ul echipei noastre de marketing online. ”

Intrebat de motivul pentru care a decis sa aleaga compania Inotec pentru lansarea magazinului online Codevex.ro, Florian Stroe Director Executiv Codevextech a declarat “Inotec are antecedente care o recomanda ca o firma serioasa si profesionista in ceea ce face. Tineretea angajatilor este sinonima cu ambitie, pofta si putere de munca, autodepasire si perfectionare continua. Colaborarea nu poate sa fie decat una buna, bazata pe schimb de opinii si idei, pe solutii care credem noi, in final vor da platformei noastre personalitate, unicitate si profitabilitate.”

 

Despre Inotec Plus SRL

Inotec ofera solutii software personalizate si adaptate specificului si nevoilor companiilor din Romania sau de peste hotare. Cu o experienta de 10 ani pe piata si o gama larga de tipuri de business in portofoliu, Inotec a dezvoltat propriile platforme IT pentru a putea oferi toate functionalitatile cerute de clientii sai. Sub marca Inotec exista solutii de gestionare a relatiei cu clientii (CRM), platforma e-commerce IzzIsale care depaseste multe platforme clasice in functionalitate si in posibilitatile de personalizare, dar si solutii de marketing online .

Inotec are o abordare holistica a oricarui  business online, oferind servicii integrate de e-commerce pentru dezvoltarea oricarei afaceri in mediul online – consultanta si strategie de business, platfoma e-commerce, promovare in mediul online si offline.

www.inotec.ro

Despre Codevextech

Codevextech a fost infiintata in anul  2010, din dorinta de a schimba imaginea, deloc buna, a prestarilor de servicii din Romania, in general, si din domeniul constructiilor si instalatiilor in special. Compania este  membra a Camerei de Comert Romano-Elvetiana. Ca obiect de activitate, compania Codevextech desfasoara  activitati de montaj, intretinere, si reparatii in domeniul instalatiilor termice si sanitare, fiind autorizati ISCIR pe patru nivele de prescriptii tehnice. De asemenea, Codevextech asigura si intretinerea aparatelor de aer conditionat si a instalatiilor de tratare a aerului.

www.codevex.ro

 

Despre Inotec Plus S.R.L.

Inotec ofera clientilor sai solutii specializate si performante in ceea ce priveste serviciile de managementul relatiilor cu clientii, e-commerce, e-mail marketing, web content, online marketing ( SEM , SEO ), IT Outsourcing.

Principalul avantaj care diferentiaza serviciile Inotec de alte companii din domeniul IT&C este reprezentat de capacitatea de a personaliza fiecare solutie in functie de necesitatile celor care aleg sa colaboreze cu echipa noastra.