MENATWORK vizeaza segmentul on-line de consumatori, prin solutia IzzIsale furnizata de INOTEC

BUCURESTI - 4 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, IT&C, Retail

Menatwork, un jucator important pe piata produselor de constructii, amenajari interioare si exterioare, aflat intr-o permanenta crestere, a ales sa-si extinda activitatea in mediul online implementand solutiile oferite de platforma de e-commerce IzzIsale furnizata de Inotec.

Solutii informatice pentru afaceri

Solutii informatice pentru afaceri

 Pornind de la obiectivul Menatwork de a oferi clientilor cele mai bune alternative de achiztie a produselor de constructii, amenajari interioare si exterioare si in urma unor analize amanuntite a companiilor de software de pe piata romaneasca, am decis adoptarea solutiilor Inotec. Asteptarile initiale ne-au fost confirmate, gasind in acest parteneriat flexibilitate, intelegere si mai ales profesionalism.  

Oliviu Vasilescu, Project Manager eMenatwork

Menatwork ofera clientilor sai o gama larga de produse, din categoriile: electrice, termice, garduri, ceramice, sanitare, pardoseli, adezivi, scari si schele, unelte si scule.

Nivelul calitativ al produselor nu este singura cale prin care Menatwork si-a construit imaginea furnizorului gata sa raspunda in orice moment nevoilor clientilor. Usurinta si rapiditatea furnizarii comenzilor, suportul acordat de echipa de consultanti, ofertele atractive, modalitatile multiple de livrare si posibilitatile variate de plata a produselor sustin strategia orientarii catre clienti.

De ce in mediul on-line ?

Trendul pietei si mai ales obiectivul satisfacerii clientilor in conditii superioare, au dus la decizia de extindere a activitatii in mediul on-line sub brandul eMenatwork (www.emenatwork.ro). In acest sens, reprezentantii Menatwork au decis semnarea unui parteneriat cu furnizorul de servicii software personalizate, Inotec.

Criteriile de alegere a furnizorului de servicii software

Printre cele mai importante criterii care au determinat adoptarea serviciilor de e-commerce oferite de Inotec, se numara: 

1. Flexibilitatea si gradul ridicat de customizare a platformei

2. Usurinta in gestionarea magazinului online

3. Dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung 

4. Timpul scurt de implementare a magazinului

 

Despre Inotec Plus S.R.L.

Inotec ofera clientilor sai solutii specializate si performante in ceea ce priveste serviciile de managementul relatiilor cu clientii, e-commerce, e-mail marketing, web content, online marketing ( SEM , SEO ), IT Outsourcing.

Principalul avantaj care diferentiaza serviciile Inotec de alte companii din domeniul IT&C este reprezentat de capacitatea de a personaliza fiecare solutie in functie de necesitatile celor care aleg sa colaboreze cu echipa noastra.