INOVATE    

Comunicate de presa si evenimente pe tema INOVATE

 • INOVATE

  Bucuresti - 2 July 2012

  Comunicat de ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

  ... INOVATE – Implement New Operational Changes for Valuing Adult Training and Education”, finantat de Comisia Europeana prin programul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: itol , inovate , grundtvig

  Vezi toate comunicatele de presa despre INOVATE

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul INOVATE.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la INOVATE. Informatiile despre INOVATE cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul INOVATE, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la INOVATE, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.