Inoveo il coopteaza pe Juergen Bamberg - Director de creatie, pentru a conduce echipa de design in proiecte cheie de branding din Romania

BUCURESTI - 14 decembrie 2021

Comunicat tip Administrativ / Management in Arhitectura / Design, Afaceri, HR

Live site

Bucuresti – 14 Decembrie 2021 - INOVEO Consultants semneaza un parteneriat cu Juergen Bamberg (bam! creatives) in calitate de Director de Creatie pentru a superviza proiectele cheie ale agentiei romanesti de branding. Juergen aduce cu sine o expertiza de peste 25 de ani in design pentru unele dintre cele mai influente branduri, precum Volkswagen, Montblanc, Ikea, Kaufland, Johnson & Johnson sau Douglas, acumuland competente in toate ariile brandingului si contribuind decisiv la succesul fiecaruia. Totodata, Juergen Bamberg este conferentiar la Universitatea din Hamburg HAW in domeniul Branding.

Juergen Bamberg, Creative Lead INOVEO

Juergen Bamberg, Creative Lead INOVEO

Bucuresti – 14 Decembrie 2021 - INOVEO Consultants semneaza un parteneriat cu Juergen Bamberg (bam! creatives) in calitate de Director de Creatie pentru a superviza proiectele cheie ale agentiei romanesti de branding. Juergen aduce cu sine o expertiza de peste 25 de ani in design pentru unele dintre cele mai influente branduri, precum Volkswagen, Montblanc, Ikea, Kaufland, Johnson & Johnson sau Douglas, acumuland competente in toate ariile brandingului si contribuind decisiv la succesul fiecaruia. Totodata, Juergen Bamberg este conferentiar la Universitatea din Hamburg HAW in domeniul Branding.

“Sunt incantat de parteneriatul cu INOVEO si astept cu nerabdare ca, impreuna cu echipa de design, sa pot avea un impact creativ pozitiv asupra brandurilor romanesti”, spune Juergen Bamberg.

Asocierea cu expertul neamt reprezinta o noua oportunitate pentru INOVEO de a se adresa si servi noi industrii si segmente, venind cu abordari aliniate la ultimele tendinte centrate pe experienta consumatorului.

"Ma bucur sa ii spun bun venit lui Juergen in echipa noastra. Anul 2021 a fost un an creativ și fructuos pentru noi la INOVEO, deoarece am continuat trendul de anul trecut de adaptare tactica, adaugand noi proiecte frumoase si provocatoare in portofoliul nostru. Astfel, in contextul in care piata locala continua sa evolueze si exista foarte multe proiecte in perspectiva, ne-am gandit sa aducem o expertiza noua, care sa raspunda 100% nevoilor antreprenorului de astazi – design de exceptie si executie ireprosabila – dar si nevoilor echipei interne de design”, spune Dochita Zenoveiov, Brand Innovator la INOVEO.

Parteneriatul cu Juergen Bamberg a fost demarat in cadrul unui proiect pilot, validat cu succes, care s-a bucurat de un feedback excelent din partea clientului. Mai mult, echipa de designeri de la INOVEO este incantata sa lucreze cu Juergen, un profesionist desavarsit de la care are multe de invatat.

Despre INOVEO CONCEPT SRL

INOVEO este singura agentie de branding din Romania care imbina expertiza globala cu practica locala si sustine cresterea businessurilor prin puterea brandurilor. INOVEO ofera clientilor sai servicii de marketing, branding, naming, identitate vizuala, design, inovare de brand, traininguri si workshopuri de brand. Intre proiectele majore realizate de INOVEO se numara rafinarea identitatilor vizuale a Bancii Nationale a Romaniei, a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a Alexandrion Group, rebrandingul FirstBank, Biofarm, Nimet si crearea brandului Radio ZU. Mai multe informatii despre INOVEO pe www.inoveo.ro.