Comunicate inPaket

inPaket

Compania inPaket a emis 2 comunicate de presa

 • Un site cu o noua abordare in ceea ce priveste transportul marfurilor

  Un site cu o noua abordare in ceea ce priveste transportul marfurilor

  BUCURESTI - 6 mai 2015

  www.inPaket.ro  este un website modern care faciliteaza accesul persoanelor fizice si juridice la solutii economice si sigure de transport. Site-ul ii pune in legatura pe cei care cauta solutii de transport cu transportatori verificati.    comunicatul de presa

 • Un site care schimba tot ceea ce stiati despre transportul de marfuri si burse de transport

  www.inpaket.ro

  BUCURESTI - 21 aprilie 2015


  www.inPaket.ro este mai mult decat o bursa de transport, este o platforma de licitatii care pune in legatura transportatori verificati cu persoane fizice si companii care cauta solutii de transport.
  De ce as alege sa ma inregistrez pe inPaket.ro?
  Atat cei care solicita cat si cei care ofera servicii de transport au la dispozitie aplicatii moderne bazate pe harti prin intermediul carora pot identifica de-a lungul rutelor marfuri sau transportatori disponibili, sistem automatizat de licitare si notificari, sisteme de calificative dar si aplicatii ce permit utilizatorilor sa-si gestioneze cu usurinta toate activitatile, chiar si atunci cand nu pot accesa platforma o perioada mai lunga. Persoanele fizice si companiile pot obtine oferte competitive pentru transportul anumitor marfuri, fie ca vorbim de transport marfa generala, transport mobila , transport persoane , tractari auto sau utilaje agricole. Prin intermediul sistemului de cautare de-a lungul rutelor, transportatorii care urmeaza sa plece in curse si mai au spatii disponibile in camioane au posibilitatea de a transporta la tarife foarte bune si marfurile altor clienti de-a lungul rutelor pe care oricum le parcurg.
      comunicatul de presa