Se lansează inRomania.eu, un nou concept de portal turistic

BUCURESTI - 11 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Se lansează inRomania.eu, cel mai ieftin și convenabil serviciu de rezervări de hoteluri și pachete complete de servicii turistice, atât pentru destinații din România cât și de peste hotare.

inRomania.eu

inRomania.eu

inRomania.eu își propune să devină un portal atrăgător, simplu de utilizat, cu servicii orientate către client și care să pună accent pe un nou segment de pachete turistice prin care aceștia să beneficieze de o nișă mai puțin exploatată în prezent: România Misterioasă. Excursiile oferite în cadrul acestui portal vă vor conduce într-o călătorie de neuitat în misterioasa, originala și unica Românie. Pentru că sunt păstrate de sute de ani, tradițiile și meșteșugurile de pe meleagurile românești impresionează și astăzi turiștii sosiți din toată lumea sau românii dornici de a afla mai multe despre trecutul lor prin frumusețea și originalitatea lor. Pentru că beneficiază de o poziție geografică avantajoasă și pentru că are oameni talentați, care țin la tradițiile lor, România a dezvoltat o serie de meșteșuguri încă din vremuri străvechi, iar noi vă invităm să le descoperiți pe toate prin pachetele tematice propuse.

Cu aşezările sale pitoreşti din zonele rurale, dealurile înverzite şi câmpiile pline de flori, România concentrează cel mai bine din Europa ceea ce înseamnă viaţa la ţară.

Inima şi sufletul României se regăsesc mai bine ca oriunde în zonele rurale, unde cultura tradiţională s-a păstrat intactă de secole, ca nicăieri în altă parte a Europei.

Pentru că în prezent croazierele sunt un trend pe piața turistică românească, le puteți alege ca alternativă la sejururile clasice și puteți beneficia de prețuri promoționale vizitând site-ul inRomania.eu

În acest mod puteți vizita în fiecare zi un alt oraș, o altă țară și în fiecare sezon destinația preferată, de la ghețarii pe cale de dispariție din Alaska, la exuberanța fiordurilor Norvegiei și de la bogăția culturală europeană la viața spirituală asiatică, toate aceste locuri minunate pot fi privite de Dumneavoastră din confortul cabinei de lux sau pot fi descoperite în detaliu datorită excursiilor organizate în fiecare port și completate de atmosfera deosebită de la bordul vasului, care transformă orice croazieră achiziționață de la noi într-o experiență memorabilă.

Avem disponibile și diverse circuite, catalogate de mulți turiști ca fiind o bună idee de călătorie, mai ales dacă vă place aventura și vă doriți să vedeți cât mai mult într-un timp cât mai scurt. Descoperiți în ofertele noastre active pe site motive ce vă vor convinge că nu trebuie să neglijați niciodată o vacanță organizată și adaptată conform nevoilor și dorințelor Dumneavoastră.

Dacă sunteţi în căutarea unei vacanţe într-un loc care să vă inspire, atunci vizitați inRomania.eu și vă stăm cu plăcere la dispoziție cu un serviciu personalizat de alegere a vacanței potrivite. Intenţia noastră este să vă oferim informaţii cât mai complete despre regiunile şi numeroasele atracţii turistice din România sau despre vacanțele în străinătate.  Ne dorim să reușim să fidelizăm viitorii clienți, acordându-ne încrederea lor în pregătirea celui mai prețios timp pe care îl pot avea, cel al vacanțelor.

Întotdeauna puteți apela la consultanții noștri, care vă vor răspunde repede și eficient la întrebările pe care le aveți, astfel că pentru rezervări sau detalii vă rugăm să ne contactați la cristi@inromania.eu, pentru a vă demonstra că misiunea noastră este un sinonim al excelenței în călătorii, în contextul unui raport calitate/preț imbatabil.

Despre inRomania

inRomania.eu este un portal ce are ca scop oferirea informaţiilor cât mai complete despre regiunile şi numeroasele atracţii turistice din România sau despre vacanțele în străinătate.
Autenticitatea, natura şi cultura sunt doar câteva dintre cuvintele cheie care surprind esenţa României, o ţară dinamică și cu o personalitate aparte, cu o istorie bogată, o cultură impresionantă şi inegalabile frumuseţi naturale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromania/se-lanseaza-inromania-eu-un-nou-concept-de-portal-turistic