1 Mai Mancatoresc, la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 25 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

La Taj Restaurant sarbatorim romaneste 1 Mai ! A treia editie 1 Mai Mancatoresc, un festin ALL YOU CAN EAT , unde doar cu 50 lei in intervalul 12.00 – 18.00 poti savura orice preparat din cele peste 20 continute de meniu, iar desertul, vinul si apa vor fi oferite din partea casei!

1 Mai Mancatoresc, la Taj Restaurant!

Taj Restaurant va propune o incursiune culinara de exceptie, un meniu cu „ vedete”, la care veti asista si participa experimentand minunatul taram al bucatariei indiene. Daca ati ales sa fiti alaturi de noi de 1 Mai delicatesele indiene preparate in Tandoori, celebrul cuptor de lut, ambientul exotic , si atentia noastra acordata fiecarui detaliu vor completa aceasta zi de sarbatoare.

Restaurant Taj reprezinta de 10 ani sofisticata bucatarie indiana în Bucuresti, 10 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani titlul de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat în cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, în 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucureşti”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromindia-trading-srl/1-mai-mancatoresc-la-taj-restaurant3