Carte vs Film intr-o noua editie Discovering Fabulous India, Sambata 10 Martie la Taj Restaurant!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

Carte vs Film intr-o noua editie Discovering Fabulous India,  Sambata 10 Martie la Taj Restaurant!

Sambata 10 Martie la Taj Restaurant , D-na Adelina Patrichi alaturi de D-na Irina Margareta Nistor, cunoscutul critic de film, vocea atat de cunoscuta si indragita a filmelor din anii 80 -90, vor participa la o noua editie Discovering  Fabulous India: Carte vs Film!

În anul 2008, călătorind la Taipei, fostul realizator TVR Adelina Patrichi descoperea un roman care, adus în România, avea să urce rapid în TOP 10 vânzări în librăriile româneşti, sub numele... VAGABONDUL MILIONAR! Cu multă dragoste, Irina Nistor a tradus zi şi noapte la roman, pentru ca minunatul basm modern să apară în librării în aceeaşi zi cu filmul. De curând, un alt mare succes internaţional a reunit echipa de atunci a "Vagabondului": noul roman al lui Vikas Swarup, "Cei Şase suspecţi şi totemul pierdut" – tradus tot de Irina, editat tot de Adelina, la editura Taj…  Un roman distractiv până la neruşinare, care va fi ecranizat în 2012, îi aşteaptă pe cei care cinează sâmbătă la Taj!

La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India , prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

 

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 10 martie 2012

Participare: Intrare libera