Corporate Party la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 7 decembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

Petrecerile de Craciun au devenit o necesitate absolută pentru companii, indiferent de mărime si domeniu de activitate. O noapte în oraş cu ocazia Craciunului reprezinta un mod excelent de a multumi personalului pentru activitatea depusa anul acesta, ducand la dezvoltarea unui ridicat spirit de echipa.
Acest moment al anului inseamna pentru multi dintre noi pregatiri pentru Petrecerile de Craciun alaturi de colegi si parteneri , cei alaturi de care ne-am indeplinit obiectivle anul acesta si alaturi de care vom face echipa si anul viitor. Cu aceasta ocazie, Taj Restaurant organizeaza petreceri corporate cu meniuri incepand de la 12 Euro/pers. pentru Open Bar si Open Bufet, care se pot personaliza in functie de preferintele grupului ajungand pana la 45 de Euro/pers. Vorbim aici de specialitati culinare din bucataria asiatica si cea internationala, pana la preparate traditionale romanesti.

Corporate Party la Taj Restaurant!

Special pentru grupurile care depasesc 30 de persoane, se poate oferi exclusivitate in functie de disponibilitate. Cu o capacitate de 150 de locuri, Taj Restaurant poate gazdui petreceri de pana la 80 de persoane sitting, si 150 persoane standing, bineinteles pe baza unei rezervari din timp, asigurandu-va in felul acesta ca petrecerea va avea loc conform cerintelor exprimate.

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

 

Va invitam la Taj Restaurant pentru o petrecere de Crăciun memorabilă!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromindia-trading-srl/corporate-party-la-taj-restaurant1