Discover Fabulous India la Taj Restaurant, Sambata 24 Martie, alaturi de Maestrul Sebastian Papaiani si Adelina Patrichi!

Organizator: Taj Restaurant

Discover Fabulous India la Taj Restaurant, Sambata 24 Martie, alaturi de Maestrul Sebastian Papaiani si Adelina Patrichi!

Totul incepe de la o poveste ... nostalgia unor visari!Sambata 24 Martie, la Taj Restaurant , Maestrul Sebastian Papaiani si D-na. Adelina Patrichi vor fi invitati pentru o noua editie a evenimentului Discovering Faulous India, o seara plina de povesti si amintiri, si de ce nu o discutie despre biografia Maestrului...Adelina Patrichi, fost realizator TVR şi fondator al editurii Taj, a călătorit în India de mai multe ori. Cărţile din ciclul INDOGLINDA aduc pentru prima dată în România cunoştinţele simple, de referinţă, despre lumea indiană, constituindu-se ca un veritabil îndrumar de civilizaţie, structurat în mai multe volume, pe călătorii, pe zone, pe culturi locale şi pe religii.La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India, prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, BucurestiTelefon: (+40) 021 410 18 20Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.roWeb site: www.tajrestaurant.ro

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 24 martie 2012

Participare: Intrare libera