Discovering Fabulos India intr-o noua editie, alaturi de editoarea Adelina Patrichi si invitatii sai, Sambata 7 Decembrie, la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 5 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru a celebra centenarul primului premiu Nobel al Asiei, editorul Adelina Patrichi si invitatii sai urca din nou la bordul Proiectului Tagore . O carte de aforisme orientale lirice, de-abia iesita din tipografie, ii asteapta pe cei care vor cina sambata la Taj Restaurant . Este vorba despre volumul inedit in limba romana "Licurici, perle de intelepciune", scris de Rabindranath Tagore, cel mai mare poet al Indiei. Tagore, cunoscut si iubit de Maitreyi, a fost un personaj fabulos; romancier, dramaturg, filozof, pictor, compozitor, eseist, profesor, ecologist, fondator de scoala, promotor al dansului, cantaret, el a lasat in urma sa o opera impresionanta.

Discovering Fabulos India intr-o noua editie, alaturi de editoarea Adelina Patrichi si invitatii sai, Sambata 7 Decembrie,  la Taj Restaurant!

Seria de evenimente pe care prezenta Adelinei Patrichi o complimenteaza in acest sezon poarta numele de Discovering Fabulous India , concept care vrea sa aduca arta la inima doritorilor. La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Restaurant Taj reprezinta de 11 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 11 ani de arome si ritmuri exotice, castigand in ultimii ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site:  www.tajrestaurant.ro