Discovering Fabulous India, intr-o editie de exceptie, sambata 1 Februarie, la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 30 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Live site

Sambata aceasta, o masa de la restaurantul Taj se va transforma intr-un loc magic al devoratorilor de carti, un loc de intalnire cu arta . Adelina Patrichi are invitati alesi pe spranceana... la o cina indiana, in jurul unui roman care a facut valuri in lumea literaturii si a filmului. Ati ghicit, este vorba despre “ Vagabondul milionar ”… Virgil Iantu , prezentatorul cult al emisiunii "Vrei sa fii miliardar" in Romania, si Irina Margareta Nistor , traducatorul cartii, vor premia cel mai fidel cititor al editurii Taj cu un pachet de romane de Vikas Swarup, Amitav Ghosh si Rabindranath Tagore, greii de la Taj… Nu trebuie decat sa raspundeti la 3 intrebari, pe care le vom posta pe pagina editurii sambata dimineata… Ca de obicei cartile editurii sunt la masuta lor, pentru cei ce vor sa isi completeze “colectia”. Ei vor avea privilegiul de a primi un autograf de la Virgil Iantu si Irina Margareta Nistor, dar si o dedicatie de la Adelina Patrichi, editorul cartilor.

Discovering Fabulous India, intr-o editie de exceptie, sambata 1 Februarie, la Taj Restaurant!

Seria de evenimente pe care prezenta Adelinei Patrichi o complimenteaza in acest sezon poarta numele de Discovering Fabulous India, concept care vrea sa aduca arta la inima doritorilor. La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Restaurant Taj reprezinta de 11 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 11 ani de arome si ritmuri exotice, castigand in ultimii ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromindia-trading-srl/discovering-fabulous-india-intr-o-editie-de-exceptie-sambata-1-februarie-la-taj-restaurant