Discovering Fabulous India intr-o noua editie, sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi, criticul de film Irina Margareta Nistor si invitati speciali!

BUCURESTI - 10 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sunteti un nostalgic al emisiunilor culturale de calitate ale anilor '90? Va e dor de emisiunea "Cultura in lume", in care Adelina Patrichi , editorul si scriitorul de azi, va prilejuia intalniri cu Tagore, Manuel de Falla sau Andersen? Va amintiti calatoriile Manuelei Tanase Isaila, astazi producator Eurovision, in care va descifra misterele Thailandei? Erati un fan al "Video Ghidului", in care inconfundabila Irina Margareta Nistor va prezenta filmele deceniului? Sambata, Adelina, Manuela si Irina vor depana la o cina indiana amintiri din deceniul petrecut in TVR.
Mergeti la masa cu cartile editurii Taj, luati una (cadou!) si veti primi dedicatii de la doamnele din TVR...

Discovering Fabulous India intr-o noua editie, sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi, criticul de film Irina Margareta Nistor si invitati speciali!

Seria de evenimente pe care prezenta Adelinei Patrichi o va complimenta in noul sezon poarta numele de Discovering Fabulous India , concept care vrea sa aduca la inima doritorilor arta. In noul sezon vom sarbatori centenarul celui mai cunoscut Nobel literar, cu carti de marele autor publicate in premiera in Romania, pregatite de editorul de la Taj, Adelina Patrichi, impreuna cu echipa de orientalisti ai Proiectului Tagore.

La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India, prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Taj Restaurant reprezinta de 11 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 11 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromindia-trading-srl/discovering-fabulous-india-intr-o-noua-editie-sambata-la-taj-restaurant-alaturi-de-editoarea-adelina-patrichi-criticul-de-film-irina-margareta-nistor-si-invitati-speciali