Discovering Fabulous India, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi si criticul de film Irina Margareta Nistor!

BUCURESTI - 28 februarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Daca alegi sa cinezi Sambata aceasta la Taj Restaurant vei avea placuta surpriza sa fii intampinat cu 3 carti de referinta din literatura indiana, ecranizate cu succes sau in curs de ecranizare. Numai sambata, intr-o editie speciala Discovering Fabulous India , ele vor putea fi achizitionate la restaurant cu jumatate din pretul lor de librarie, indiferent de marimea comenzii la masa. Vei putea primi pe exemplarul tau, pe viu, si dedicatii de la cele doua invitate ale serii, criticul de film Irina Maragreta Nistor, proaspat intoarsa de la Berlin, unde Romania si-a adjudecat marele premiu, si Adelina Patrichi , editoarea care v-a adus in anii 90 la TVR povestile cartilor, ale autorilor si traducatorilor, in emisiunea "Cultura in lume".
Cele trei titluri sunt: "Vagabondul milionar", "Sase suspecti si totemul pierdut", ambele de Vikas Swarup, si "O mare de maci" de Amitav Ghosh. Exemplarul tau, cumparat la jumatate de pret, va fi acompaniat de inca un roman cadou - romanul "Devdas”, cu o faimoasa ecranizare.

Discovering Fabulous India, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi si criticul de film Irina Margareta Nistor!

La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India, prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Restaurant Taj reprezinta de 10 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 10 ani de arome si ritmuri exotice, castigand in ultimii ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.