Discovering Fabulous India, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi!

BUCURESTI - 23 mai 2013

Comunicat tip General in HoReCa

Taj Restaurant te asteapta sambata, intr-o editie exceptionala Discovering Fabulous India , cu o traista de carti pentru vacanta! Daca cinezi la noi, poti cumpara cele mai frumoase carti de dragoste cu numai... 10 lei! De la superbele si exoticele romane fluviu ultrapremiate "Palatul de clestar", "O mare de maci" sau "Un fluviu de fum" de Amitav Ghosh, pana la "Moarte la Curtea Rajahului" de printesa indiana Shivani Singh, "Chaturanga" de Rabindranath Tagore , "Devdas" de Saratchandra Chattopadhyay sau "Flush, cainele poetei" de Virginia Woolf. Intre orele 19:30 si 20:30 editorul Adelina Patrichi va asteapta intrebarile si sugestiile.

 Discovering Fabulous India, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi!

Adelina Patrichi, fost realizator TVR şi fondator al editurii Taj, a călătorit în India de mai multe ori. Cărţile din ciclul INDOGLINDA aduc pentru prima dată în România cunoştinţele simple, de referinţă, despre lumea indiană, constituindu-se ca un veritabil îndrumar de civilizaţie, structurat în mai multe volume, pe călătorii, pe zone, pe culturi locale şi pe religii.

La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India , prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Restaurant Taj reprezinta de 10 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 10 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.