Festivalul Luminilor - Diwali, saptamana aceasta la Taj Restaurant!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

Festivalul Luminilor - Diwali, saptamana aceasta la Taj Restaurant!

Noul Sezon a debutat la Taj Restaurant printr-o suită de evenimente, luna octombrie încheindu-se prin Festivalul Luminilor - Diwali, si Halloween!

In 26 Octombrie vă invităm la Taj Restaurant pentru a sărbători Diwali, sau Festivalul Luminilor. Oamenii isi manifestă fericirea prin aprinderea " Diyas", lampi de lut de iluminat, o modalitate de a multumi divinitătii pentru sanătate, bogăţie, cunoaştere, pace. Diwali este un festival minunat, un moment in care primim si oferim, tradiţia spune ca se oferă cadou dulciuri, impărţim cu cei pe care ii iubim momente unice, incercănd sa ne bucurăm de timpul rămas din acest an!

Decor somptuos, invitaţi pe măsură, meniu tradiţional indian, momente speciale de dans indian ... sunt doar cateva elemente din acest eveniment special!

 

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 26 octombrie 2011

Participare: Intrare libera