La Taj Restaurant inauguram seria Chily Nights, Sambata 13 Octombrie!

BUCURESTI - 11 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Se spune ca un vin select completeaza un meniu pentru a-l transforma intr-un festin absolut pentru sufletul gurmandului. Nu stim cum se intampla pe la casele altora, dar la Taj Restaurant vinul si mancarea poarta acelasi rang de soi, iar gurmanzii care ne bat la usa o fac pentru o placere dubla. Sambata aceasta, 13 octombrie, Domeniile Blaga sunt invitati de cinste la masa noastra, iar clientii Taj Restaurant vor fi rasfatati cu bunatati de vin, pentru ca ne punem straie de sarbatoare si inauguram impreuna seria de evenimente Chily Night .

La Taj Restaurant inauguram seria Chily Nights, Sambata 13 Octombrie!

Cel mai nou concept marca Taj Restaurant, Chily Night, se vrea a fi revelatia noului sezon. Ca sa va aprindem curiozitatea pentru prima editie, mentionam degustarea de vinuri Domeniile Blaga, care va fi completata de preparate atent selectate din bucataria indiana, rasfatate din belsug cu condimente aromate, toate contopite intr-o atmosfera de un exotism aparte. Fiecare client Taj Restaurant va fi tratat cu o atentie speciala din partea somelierului invitat, care va recomnada vinul potrivit pentru fiecare alegere culinara a serii. Producatorul Domeniile Blaga isi are plantatia viticola pe Dealu’ Mare, zona supranumita Regina podgoriilor romanesti, care poata fi vizitata si admirata parasind soseaua Ploiesti – Buzau catre Fintesti. Din colectia de vinuri a producatorului Domeniile Blaga fac parte Feteasca Regala, Merlot si Cabernet Sauvignon.

Taj Restaurant reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.