Muzica din filme, o noua tema Cafe Chantant, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de Maestrul Sebastian Papaiani!

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Muzica de film, un spectacol al muzicii si filmului, cantece care au creeat scene de neuitat in istoria cinematografiei, alaturi de personalitati cunoscute din lumea filmului romanesc, o seara inedita, ambientata exotic, o intalnire cu arta culinara, pasiunea pentru muzica si orice alta forma de arta.
Va invitam sambata 25 Noiembrie sa luati parte la o noua editie Café Chantant, alaturi de o prezenta déjà consacrata in cadrul acestor seri, Maestrul Sebastian Papaiani, alaturi de invitatii sai.

Muzica din filme, o noua tema Cafe Chantant, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de Maestrul Sebastian Papaiani!

Cafe Chantant este un concept asociat cu perioada Belle Epoque, cu origini in Paris si Londra sec. XVIII, o suprapunere intre cabaret, music hall, opereta, initial in aer liber. Aceste manifestari erau ocazii de intalnire pentru grupuri mici de artisti, interpreti si muzicanti care se foloseau de repertoriul pupular, fara a satiriza viata politica sau sociala, ci doar urmandu-si pasiunea pentru muzica de suflet.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromindia-trading-srl/muzica-din-filme-o-noua-tema-cafe-chantant-sambata-la-taj-restaurant-alaturi-de-maestrul-sebastian-papaiani