O noua editie Budha Bar Night, vineri 15 iulie, la Taj Restaurant!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

O noua editie Budha Bar Night, vineri 15 iulie, la Taj Restaurant!

Continuand traditia evenimentelor Budha Bar Night la Taj Restaurant, vineri 15 iulie va intampinam intr-o atmosfera New Yorkeza, pe ritmuri Budha Bar, propunandu-va o experienta unica creeata de decorul electic din Asia, muzica hipnotizanta si meniul nostru magic!

Decor fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice, meniul creat pe toate gusturile sunt componente de baza ale acestui eveniment, care se contopesc perfect cu aerul rafinat, care te invaluie si iti trezeste simturile, cufundandu-te intr-o baie de intinerire.

Budha Bar Night este un concept care doreste sa promoveze un restaurant unde sa poti manca si unde totodata sa ai impresia ca esti intr-un club de noapte, unde vrei sa stai pana tarziu chiar daca a doua zi mergi la servici.

Tocmai de aceea, dorim sa aducem in prim plan stilul New Yorkez pentru acest eveniment, in data de 15 Iulie, pe ritmuri Budha Bar alaturi de DJ Bodo,  uitand astfel, chiar si pentru o noapte, de rutina si stresul cotidian.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 15 iulie 2011

Participare: Intrare libera