O noua editie Discovering Fabulous India, Sambata 16 Iunie, la Taj Restaurant!

Locul desfasurarii: O noua editie Discovering Fabulous India, Sambata 16 Iunie, la Taj Restaurant!

Organizator: Taj Restaurant

O noua editie Discovering Fabulous India, Sambata 16 Iunie, la Taj Restaurant!

Se întâmplă dacă alegeți să cinați sâmbătă seara la Taj Restaurant . Numai la TAJ RESTAURANT! Vă așteaptă pe masă "Linii de umbră", un roman bun ca un vin vechi... O carte-cult, cuprinsă în enciclopedia "1001 de cărţi de citit intr-o viaţă". De cel mai serios candidat indian la Nobel după Rushdie. Taj Restaurant și Editura Taj inaugurează astfel pregătirile pentru evenimentul toamnei: Amitav Ghosh, multipremiatul romancier indian, va sta două zile la Bucuresti, unde cititorii fideli vor putea nu numai să îl întâlnească la lansări și la interviul cu public, ci și să își rezerve loc la recepția de adio. Sâmbătă Adelina Patrichi , directorul editurii, vă așteaptă întrebările despre acest megaeveniment cultural.

La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India , prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 16 iunie 2012

Participare: Intrare libera