Romanta – O noua editie Cafe Chantant, Sambata 31 Martie, la Taj Restaurant!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

Romanta – O noua editie Cafe Chantant, Sambata 31 Martie, la Taj Restaurant!

Iubim cu sinceritate, ne sfâşie adeseori un dor cumplit, plângem cu tristeţe amară sau râdem cu bucurie în ochi. Cine putea să exprime mai bine aceste simţăminte decât romanţa? Va invitam sambata 31 Martie la Taj Restaurant pentru o searata muzicala de exceptie ...„am iubit doi ochi albaştri”, „la căsuţa cu zorele”, „frumoasa cu ochii verzi”, „pe umeri pletele-i curg râu”, „Smaranda”, „ Zaraza”...o prima serata romaneasca!

Muzica face petrecerea. Serata incarcata de emotii si de surprize muzicale presarata cu un buchet de melodii romanesti vesele, care va invita sa incheiati in pasi de dans acest periplu cultural romanesc. Melodiile selectionate evoca de asemenea atmosfera de primavara, cu fatetele sale caleidoscopice: nostalgia din serile ploioase, poezia din coloritul frunzelor si din florile copacilor, amintirile cu iz de primavara.Romanţa clasică a avut perioada ei de glorie în prima jumătate a secolului XX, atunci când mari cântăreţi, atât anonimi cât si celebri au scris istoria ei. Aproape că nu există vreun sentiment care să fi trecut prin sufletul românilor şi care să nu fi fost genial exprimat printr-o romanţă. Ceea ce este surprinzător şi unic este exprimarea exhaustiv pozitivă a tuturor sentimentelor, neexistând vreo romanţă care să exprime ură, decepţie sau înverşunare.

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani de doua ori titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 31 martie 2012

Participare: Intrare libera