Sambata 28 Ianuarie - Discovering Fabulous India - prima editie la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 27 ianuarie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

“ Nici un fulg de zapada nu cade niciodata in locul gresit..”
O frantura de adevar desprinsa dintr-o filozofie veche a unei civilizatii vechi de cinci milenii, care a desenat schite ale spiritualitatii si ale infinitului: INDIA, aceasta patrie a contrastelor si a exagerarilor, surprinzatoare prin diversitate, cuceritoare prin cultura te va face mai atent la detalii.

Sambata 28 Ianuarie - Discovering Fabulous India - prima editie la Taj Restaurant!

Taj Restaurant va invita Sambata 28 Ianuarie la evenimentul Discovering Fabulos India, intr-un décor asiatic, alaturi de invitati pasionati de calatorie, povestitori carismatici, unde momentul cinei se poate transforma intr-un festival al gusturilor!

Curry, cardamon, scortisoara, coriandru, sofran, menta si petale de trandafir..doar o infima masura din miresmele ce se folosesc in bucataria Indiana, pe care o vom  prezenta in functie de regiune, printr-un fel de mancare reprezentativ la  fiecare eveniment organizat in noul sezon la Taj Restaurant.

Noul sezon dedicat evenimentelor Discovering Fabulous India se anunta a fi unul presarat cu multe surprize culinare si nu numai, invitati si momente speciale, calatorii si povesti spuse si transpuse doar pentru dvs.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.